Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NOVO PERO HRVATSKE GLAZBE

Ivica Brnas Fudo suradnju s Goranom Karanom ovjekovječio Porinom za najbolji album zabavne glazbe

Objavljeno prije

Suradnja Ivice Brnasa Fude i Gorana Karana na albumu Glas juga ovjenčana je Porinom.

Sinoć se u Rijeci održala 26. po redu dodjela Hrvatske diskografske nagrade Porin na kojoj je u nominaciji za najbolji album zabavne glazbe Porina dobio Goran Karan s albumom Glas juga na kojem je surađivao naš istaknuti glazbenik i tekstopisac Ivica Brnas Fudo.

Tim povodom Goran Karan je u svojoj objavi na Facebooku napisao:

“Dragi moji, od srca se zahvaljujem dragim ljudima koji su svojim darom i djelom učinili da album Glas juga dobije Porina za Najbolji album zabavne glazbe. Glazba je kolektivna umjetnost i bez takvih dobronamjernika i stručnjaka, pjesme bi ostale samo moja osobna emocija koja ne bi mogla naći put do srca slušatelja. Na albumu Glas juga, imao sam sjajnu priliku udružiti svoje autorstvo sa velikim Rajkom Dujmićem, sjajnim Nenadom Ninčevićem i novim perom hrvatske glazbe, Ivicom Brnasom.” – zaključuje Karan u svojoj objavi te zahvaljuje i svim ostalim suradnicima na albumu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Inače Ivica Brnas Fudo iza sebe već ima mnogo uspješnica poput onih s Klapom RišpetLuminPrsti zapleteniFališ mi te Malog mulca kojeg je napisao za Gorana Karana. Prije tri godine je za suradnju s Klapom Grobnik iz Rijeke s pjesmom Zabatilo deset uri  na Melodijama hrvatskog juga osvojio prestižnu nagradu za najbolju pjesmu dalmatinskog izričaja Vinko Coce.

Čestitamo našem Fudi i Kranu!

OBAVIJEST ZA UČENIKE I RODITELJE

OŠ Stjepana Radića prelazi na online nastavu

Od 19. siječnja 2022. nastava u OŠ Stjepana Radića većinom online

Objavljeno prije

S obzirom na pogoršanu epidemiološku situaciju, a prema Odluci Stožera civilne zaštite Grada Metkovića za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom, uz suglasnost osnivača, Dubrovačko-neretvanska županija, ravnateljica OŠ Stjepana Radića u Metkoviću donijela je 18. siječnja Odluku o izvođenju nastave u matičnoj i područnim školama od 19. siječnja 2022. godine i to:

  • Za sve učenike od 1. do 8. razreda matične škole nastava se održava prema Modelu C, tj. online
  • za učenike posebnih razrednih odjela i posebnih odgojno-obrazovnih skupina nastava se održava prema Modelu A (u školi)
  • Za učenike područnih škola u Bijelom Viru i Mliništu nastava se održava prema Modelu A (u školi)

Tekst Odluke možete pročitati OVDJE.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije