Ostanimo u kontaktu

RTL ZVIJEZDE LJETNI HIT

Ivan Vidović oduševio žiri – pogledajte video nastupa

Objavljeno prije

U večeras prikazanoj epizodi RTL-ovog glazbenog showa Ljetni hit nastupio je naš Metkovac Ivan Vidović. Otpjevao je pjesmu Toše Proeskog ‘Još uvijek sanjam da smo zajedno‘, uz svirku na akustičnoj gitari.

Već u prvih par stihova Ivanu su svi članovi žirija podignuli stolce. ”Imaš lijep glas i odlično barataš vokalom, imaš pet stolica i uzet si u ozbiljno razmatranje”, otkrio mu je Tonči Huljić, a Petar Grašo je rekao da se djelomično slaže s Tončijem. ”Ti si donio sebe u pjesmu, što je divno”, rekao mu je Grašo, a Nina Badrić je dodala da je ”med medeni” te da ona upravo tako zamišlja ljetni hit.

Čestitamo Ivane i želimo ti puno sreće u daljnjem tijeku showa!

Za one koji su propustili ili ne poznaju Ivana, ovako se predstavio publici RTL-ovog showa Ljetni hit:

– Ivan Vidović ima 20 godina i dolazi iz Metkovića. Nakon srednje škole godinu je dana proveo na vojnoj obuci i postao profesionalni vojnik. Shvatio je kako vojska nije ono što želi pa sada studira građevinu. Ima 3 mlađe sestre od kojih je najpovezaniji s najmlađom zbog koje često putuje kući. Svira gitaru i pjeva u različitim bendovima. Gradi se kao influencer i ima čak fotografkinju koja prati svaki njegov korak ne bi li ga fotografirala. Snima obrade popularnih pjesama i spotove za iste. Bavi se ekstremnim sportovima, ronjenjem i trčanjem maratona.

Izvor: rtl.hr

EKOLOŠKI KLUB DELTA 5

Športsko ronilački klub poziva na EKO AKCIJU

Objavljeno prije

Športsko ronilački klub Ekološki klub Delta 5 poziva vas na ekoakciju koja će se održati 19. i 20. lipnja.

U subotu, 19. lipnja, će okupljanje biti na Unki kod Veslačkog kluba, a u nedjelju, 20. lipnja, je predviđen izlet u Agroetno park Žabac u Badžuli.

Delta 5

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije