Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

DOLINA NERETVE

Isplovljavanjem zadnjeg broda završila je ovogodišnja nautička sezona

Objavljeno prije

_DSC0123

Isplovljavanjem zadnjeg broda kompanije ‘Tajna mora’ završila je ovogodišnja nautička sezona u dolini Neretve. Gostima na odlasku u organizaciji Restorana Lopoč upriličen je prigodni ispraćaj.

U kratkom razgovoru sa gospodinom Draganom Tolićem,  ispred agencije Neretva info, doznali smo da je ova sezona bila puno uspješnija nego lani, a sve naznake upućuju da će slijedeća biti bolja i od ove. Konkretne brojke nismo dobili, al svakako podatak da je ove godine Katarina line sa svojom flotom došla desetak puta, što uz dolaske i drugih domaćih i stranih kompanija ulijeva veliki optimizam.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije