Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

SJEĆATE LI SE ANTE IZ EMISIJE ‘LJUBAV JE NA SELU‘?

Iako izbačen iz showa pronašao je djevojku za koju se upravo oženio: ‘Čekam dite, a mater nisam zva na pir zbog njenih laži!‘

Objavljeno prije

Početkom lipnja na RTL-u su u specijalnoj emisiji predstavljeni novi kandidati popularnog showa ‘Ljubav je na selu’ čija se nova sezona snimala tijekom ljeta. Među onim muškarcima koji su se prijavili sa željom da pronađu ženu svog života bio je i Ante Ćelić (24) iz Metkovića koji je ubrzo diskvalificiran jer je slagao produkciji da ima dijete koje navodno ne viđa.

Unatoč tome što su ga izbacili iz showa i onemogućili daljnje sudjelovanje Ante je naposljetku ipak pronašao djevojku za koju se oženio u petak. Trgovkinju Antoniju (24) iz Imotskog upoznao je prije nekoliko mjeseci, a u travnju iduće godine postat će i roditelji, piše Slobodna Dalmacija.

Ante Čelić, vjenčanje

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Čekam dite i baš sam sritan! Antonija ima rodit u četvrtom misecu, ne znamo još šta nosi. Vidjela me na televiziji i poslala poruku preko društvenih mreža, počeli smo se dopisivat, odmah mi se svidjela. Kad sam otišao u Imotski da je vidim shvatio sam da je to to, privukla me pogledom, priča nam Ante koji se s Antonijom zasad vjenčao samo u matičara, dok crkveni obred planiraju iduće godne.

Žive u Metkoviću u stanu s njegovim ocem i ženom te dvojicom braće.

– Moji su je baš lipo prihvatili, a i njena familija mene. Mater nisam zva na pir jer sam još ljut na nju zbog laži koje je govorila. Dosta me povridila i nisam je želio u blizini da se ne svađamo, kaže.

Podsjetimo, nakon što se predstavio u showu Ljubav je na selu Ćelić je zbog svog atrakativnog izgleda mnogim curama zapeo za oko. Predstavio se kao instalater grijanja koji radi kao vozač i sadi sezonsko povrće. Tada je pred kamerama rekao i da ga je majka napustila kad mu je bilo 13 godina i da s njom otada nije u kontaktu.

No ona se javila produkciji emisije i kazala da to nije točno zbog čega su se na RTL-u Anti odlučili zahvaliti na sudjelovanju.

– Ante Ćelić je diskvalificiran iz showa jer, nakon što se javila majka njegovog djeteta, javila se i njegova majka koja je ogorčena navodima da ga je napustila. Naime, oni su konstantno u kontaktu i održavaju odnose tipične za majku i sina u dvadesetim godinama, a tvrdnje je potkrijepila i fotografijom. S obzirom na to da je Ante lagao produkciji u oba slučaja, ne možemo nastaviti suradnju s njim u trajanju od skoro godinu dana niti je možemo zasnovati na ovakvim temeljima. Nadamo se da će Ante vrijeme koje je bilo predviđeno za snimanje emisije iskoristiti za obnavljanje odnosa unutar svoje obitelji i da će se posvetiti svojoj djeci, rekla nam je producentica emisije Marija Jelena Zen.

Ante Čelić, vjenčanje

Da ima dijete tada nam je potvrdio i Ante.

Ante Čelić

– Istina je da imam dijete. Priznao sam malenu, imam sve papire, ona nosi moje prezime. Nastojim je viđati koliko mogu. Nisam spominjao da imam dijete jer njenu majku ne želim uplitati u show s obzirom da nismo u dobrim odnosima. Što se tiče majke, kako me odgojila kad je napustila cijelu obitelj i otišla? To nije laž, a ja s tom ženom nemam ništa! Laže i kako imam dvoje djece. Sve se lako može provjeriti u matičnom uredu, kazao nam je.

Ante Čelić

Njegova je majka Nevenka pak za 24 sata imala potpuno drugu stranu priče.

– Jako me povrijedilo kad je rekao da sam ga ostavila kad je imao 13 godina, to je laž. Ostavila sam njegovog oca, a ne njega. Odgojila sam ga, pronašla mu posao u zaštitarskoj firmi, a on se s 20 godina odlučio vratiti svom ocu u Borovce. Priča kako želi biti otac, a ima dvoje djece s različitim djevojkama koje je ostavio. Unuke ne poznajem, ali voljela bih doći do tih cura, jako mi ih je žao, Ante ih uvijek na kraju ostavi, otkrila je Ćelićeva majka tvrdeći da Ante laže da nisu u kontaktu, jer se viđaju na obiteljskim okupljanjima i uvijek je tu za njega kad je zatreba.

Nastavi čitati

AGLOMERACIJA GRADA METKOVIĆ

Počinju radovi u Ulici Svetog Franje Asiškog

Objavljeno prije

Obavještavaju se građani da započinju radovi u Ulici Svetog Franje Asiškog, koji su sastavni dio projekta Aglomeracija Metković.

Radovi će se započeti u nedjelju, 29.01.2023. a za vrijeme izvođenja radova promet navedenom dionicom će biti otežan.

Molimo građane da koriste alternativne pravce kretanja preko Ulice Ljudevita Gaja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Navedeni radovi će trajati 1 dan.

– Zahvaljujemo Vam na do sada iskazanoj podršci, te molimo za strpljenje tijekom odvijanja svih aktivnosti na projektu Aglomeracije Metković, – stoji u priopćenju izvođača radova, tvrtke COMSA.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije