Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

KAD SE MALE RUKE SLOŽE

Hvale vrijedna akcija Veterana 4. GBR DNŽ u suradnji s Udrugom otac A. Gabrić – uređen stan jedne naše starije i bolesne sugrađanke

Objavljeno prije

Članovi Udruge veterana 4. gardijske brigade Dubrovačko-neretvanske županije,  u suradnji s Udrugom otac Ante Gabrić, sproveli su akciju uređenja derutnog stana jedne naše starije i bolesne sugrađanke.

Na poziv Udruge otac Ante Gabrić koja skrbi o starijim osobama, naši veterani spremno su se odazvali pomoći u uređenju stana jedne naše starije i bolesne sugrađanke.

Sveznalica 7400xXpx

Vrijedne žene iz udruge Otac Ante Gabrić prionule su čišćenju dok su veterani prionuli pripremi i bojanju stana. Dio materijala potreban za uređenje nabavljen je donacijom dok su dio nabavili vlastitim sredstvima.

Hvale vrijedna akcija pomoći potrebitima a u sličnim akcijama veterani četvrte i ranije su se iskazali.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Održane radionice ‘Poduzetnik na YouTube-u: Kako privući pažnju?’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije održao je seriju besplatnih predavanja na temu Poduzetnik na YouTube-u: Kako privući pažnju?

Predavanja su održana u Pločama, Veloj Luci te u Dubrovniku. Predavanje organizirano u Veloj Luci održano je u suradnji sa Poduzetničkim inkubatorom Vela Luka.

Sveznalica 7400xXpx

Na predavanjima je Leo Gamboc, snimatelj, editor i manager Youtube kanala Log House polaznicima približio polaznicima:

∞ Koje su mogućnosti YouTube-a?

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

∞ Kako zaraditi objavama videa?

∞ Kako funkcionira algoritam i kako mu se prilagoditi?

∞ a sve to, uz konkretne primjere i studiju slučaja uspješnog youtube kanala

Predavanja su organizirana s ciljem poticanja pozitivne poduzetničke klime na području županije, a Centar za poduzetništvo stoji na raspolaganju poduzetnicima vezano za praćenje u procesu razvoja koncepta njihovog poslovanja.

Pozivamo Vas da se prijavite za primanje obavijesti o planiranim radionicama i otvorenim natječajima prijavom na poveznici. Također, na raspolaganju smo za informiranje i savjetovanje putem telefona 020/418-401, maila czp@czp.hr ili osobno na adresi Vukovarska 16, 4.kat.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije