Ostanimo u kontaktu

DPH METKOVIĆ

Humanitarna akcija ”Obnovimo dom obitelji Vukša” traje još dva dana!

Objavljeno prije

Humanitarna akcija ”Obnovimo dom obitelji Vukša” koji provodi Društvo prijatelja Hajduka Metković traje još dva dana, do srijede 24. ožujka.

Prikupljena novčana sredstva biti će uplaćena za sanaciju i opremanje stana koji je potpuno uništen u požaru u kojem je njihov prijatelj i član Ante, nažalost, izgubio život. Ovom prilikom članovi DPH Metković pozivaju  sve koji su u mogućnosti da se odazovu i svojim prilogom pomognu u obnovi doma obitelji Vukša. #humanitarnaDPH 🤍

Donosimo podatke za uplatu u Zagrebačkoj banci na ime DPH Metković, a koji su vidljivi i na grafici ispod ovog teksta gdje stoji i barcode za automatsko popunjavanje uplatnice.

Ime: DPH Metković
IBAN: HR2923600001300149242
SWIFT: ZABAHR2X

DPH Metković, Obnovimo dom obitelji Vukša

ŠKOLSKA GODINA 2021. /2022.

Osnovna glazbena škola Metković upisuje nove učenike

Objavljeno prije

Osnovna glazbena škola Metković upisuje nove učenike u I. razred školske godine 2021. /2022.

Poštovani roditelji i draga djeco, zahvaljujemo se na interesu za upis u glazbenu školu. Zbog poznate situacije vezane uz epidemiju bolesti COVID-19 i propisanih mjera zaštite, prijave i upisi u 1. razred osnovne glazbene škole održavat će se elektroničkim putem.

Od 17. svibnja do 28. svibnja 2021. godine moguće je izvršiti prijavu za audiciju – upis u 1. razred osnovne glazbene škole.

Audicija će se održati 1. i 2. lipnja, satnica audicije biti će određena naknadno i o njoj ćete biti obavješteni putem naše mrežne stranice i/ili osobno (telefonom ili putem e-pošte). Audicija će biti organizirana u skladu sa trenutno propisanim mjerama zaštite.

Prijavu za audiciju možete izvršiti OVDJE

O UPISIMA:

Škola organizira upise u 1 . razred na slijedeće instrumente: flauta, klarinet, saksofon, truba, francuski rog,  trombon, glasovir, harmonika, gitara, i violina. Škola će upisivati učenike temeljem broja slobodnih mjesta za učenje pojedinih instrumenata. Broj slobodnih upisnih mjesta utvrđuju pročelnici strukovnih odjela u suradnji s ravnateljem škole, vodeći računa o satnicama nastavnika. Audicija će se održati 1. i 2. lipnja u prostorijama škole. U slučaju da se ne popune slobodna mjesta, škola će organizirati jesenski rok za koji će se prijave, audicija i upisi organizirati krajem kolovoza.

Pravo upisa u 1. razred osnovnog glazbenog obrazovanja imaju djeca koja su u pravilu navršila 8 godina života, odnosno završila 2. razred osnovne škole, te postigla povoljan rezultat na audiciji (prijemnom ispitu). Na audiciji stručno povjerenstvo provjerava glazbene sposobnosti kandidata.Za dodatne informacije i naputke možete se obratiti na adresu:osnovna.glazbena.skola.metkovic@du.t-com.hr

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije