Ostanimo u kontaktu

DPH METKOVIĆ

Humanitarna akcija ”Obnovimo dom obitelji Vukša” traje još dva dana!

Objavljeno prije

Humanitarna akcija ”Obnovimo dom obitelji Vukša” koji provodi Društvo prijatelja Hajduka Metković traje još dva dana, do srijede 24. ožujka.

Prikupljena novčana sredstva biti će uplaćena za sanaciju i opremanje stana koji je potpuno uništen u požaru u kojem je njihov prijatelj i član Ante, nažalost, izgubio život. Ovom prilikom članovi DPH Metković pozivaju  sve koji su u mogućnosti da se odazovu i svojim prilogom pomognu u obnovi doma obitelji Vukša. #humanitarnaDPH 🤍

Donosimo podatke za uplatu u Zagrebačkoj banci na ime DPH Metković, a koji su vidljivi i na grafici ispod ovog teksta gdje stoji i barcode za automatsko popunjavanje uplatnice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ime: DPH Metković
IBAN: HR2923600001300149242
SWIFT: ZABAHR2X

DPH Metković, Obnovimo dom obitelji Vukša

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

U posljednja 24 sata zabilježen je 81 novi slučaj zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježen je 81 novi slučaj zaraze koronavirusom.

Radi se o 25 osoba muškog spola i 55 osoba ženskog spola: 47 iz Dubrovnika, 11 iz Orebića, pet iz Vele Luke i Župe dubrovačke, četiri iz Blata i Trpnja, dvije iz Korčule te jednoj iz Dubrovačkog primorja, Konavala i Lumbarde.

Izliječena je 41 osoba: 17 iz Dubrovnika, devet iz Ploča, pet iz Blata i Metkovića, dvije iz Vele Luke te jedna iz Dubrovačkog primorja, Korčule i Pojezerja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U posljednja 24 sata obrađeno je 438 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 150 095 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 30 osoba pozitivnih na koronavirus, a šest pacijenata zahtijeva intenzivnu skrb i nalaze se na respiratoru.

U samoizolaciji su 1223 osobe, a u posljednja 24 sata nije utvrđen slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 966 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije