Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

ONK METKOVIĆ POČINJE S PRIPREMAMA

HŠK Zrinjski Mostar na ‘Štruvinom’ 18. siječnja!

Objavljeno prije

ONK Metković, cover

Županijski prvoligaš ONK Metković započet će s pripremama u subotu, 13. siječnja.

Nikad raniji početak priprema rezultat je potrebe da aktualna igračka garnitura toga kluba, makar u smislu tjelesne pripremljenosti, dočeka prvi ovogodišnji loptački sraz s premijer ligašem Bosne i Hercegovine, Zrinjskim iz Mostara, 18. siječnja.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Tada će se nakon višegodišnjih nastojanja ostvariti ideja klupskog tajnika Marina Jelčića i nekadašnjeg igrača Neretve Maria Ivankovića, danas pomoćnika Blaža Sliškovića, trenera Zrinjskog.

Mostarci će na desnu obalu Neretve skoknuti s priprema u Međugorju, a na lijepo uređenom igralištu ONK Metkovića očekuje se prepuno gledalište.

Sveznalica 7400xXpx

Metkovci će do početka županijskog ligaškog natjecanja odmjeriti snage i s momčadima Jadran Tučepi, Neum te s Neretvancem, a možda uskoči i još koja provjera snage momčadi trenera Joze Veraje.

I sam radini tajnik kluba Marin Jelčić drži da će pripreme biti uspješne.

– Prvenstvo počinje 4. ožujka pa imamo dosta vremena za pripremu momčadi. Znam da je glavno pitanje hoće li biti pojačanja i tko odlazi. Mogu reći da iz kluba neće otići niti jedan igrač i da ćemo dobiti dva napadača, jednog iskusnog i jednog mlađeg, ali kvalitetnog. U svakom nastavku prvenstva naš klub igra daleko bolje nego u jesenskom dijelu. Brojni naši igrači sudjeluju u Maratonu lađa tijekom ljeta, ostali moraju raditi izvan Metkovića. Stoga su nam i prošle jeseni startni rezultati bili nešto skromniji. U proljeće ćemo biti pravi, u to ne sumnjam – zaključio je Jelčić.

Pero Jakić

REPREZENTATIVKE IZ METKOVIĆA NA PRIPREMAMA U NOVIGRADU

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić na pripremama reprezentacije

Objavljeno prije

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić

Ženskom nogometnom klubu Neretva stiglo je još jedno pravo sportsko priznanje. Prema riječima sportskog direktora Ante Borasa, dvije igračice Neretve, Gabrijela Dugandžić i Ana Bakalar pozvane su u reprezentativni kamp za U-19 koji će se organizira u Novigradu od 5. do 10. siječnja i u čijem će radu sudjelovati mlade igračice iz Hrvatske i inozemstva. Kampom rukovodi izbornik hrvatske vrste Hrvoje Matijević.

Gabrijela Dugandžić do sada je bila članicom vrsta U-15 i U-17, a ovo joj je prvi poziv na pripreme za U-19.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Inače, pripreme ŽNK Neretva za drugi dio prvenstva počinju 20. siječnja.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije