Ostanimo u kontaktu

NOVO NA OKTANU

Holdina i Energopetrol predstavili novo Arktik dizel gorivo

Objavljeno prije

INA Arktik dizel gorivo

Holdina i Energopetrol predstavili su novo visokokvalitetno Arktik dizel gorivo, posebno razvijeno za vožnju u zimskim uvjetima.

INA Arktik dizel je gorivo razvijeno od visokovrijednih komponenti koje jamče iznimna niskotemperaturna svojstva za miran start i neometan rad motora u oštrim zimskim uvjetima.

INA Arktik dizel prema zahtjevima i primjenskim svojstvima odgovara važećoj europskoj normi EN 590, a može sadržavati do 7 posto v/v metilnih estera masnih kiselina (FAME).

Razvijeno je od visokovrijednih komponenti koje jamče iznimna niskotemperaturna svojstva za osiguran miran start i neometan rad motora u oštrim zimskim uvjetima.

-Usmjereni smo na to da svojim kupcima osiguramo goriva vrhunske kvalitete, pa i u zimskim mjesecima kad se temperatura spusti ispod nule i kad je ponekad teško pokrenuti motor. Zadovoljstvo nam je predstaviti novo Arktik dizel gorivo uz koje će motor startati mirno i raditi pouzdano i pri niskim temperaturama – istaknuo je Ante Aralica, direktor Holdine i Energopetrola.

Novo INA Arktik dizel gorivo koje u potpunosti zadovoljava europske standarde EN 590 bit će dostupno na 23 odabrane lokacije INA i Energopetrol maloprodajne mreže, a također su u ponudi i na INA partner benzinskim postajama. Između ostalih, INA Arktik dizel gorivo dostupno je i na INA partner benzinskim pumpama OKTAN u Doljanima, Veljacima i Grudama.

Nastavi čitati

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

20 novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježeno je u posljednja 24 sata, dvanaest osoba iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 20 novih slučajeva zaraze koronavirusom (šest uzvrđeno brzim antigenskim testom).

Radi se o osam osoba muškog spola i dvanaest osoba ženskog spola: dvanaest iz Metkovića, četiri iz Ploča, dvije iz Pojezerja, jedna osoba iz Opuzena i jedna osoba koja nema prebivalište na području naše županije.

Izliječene su tri osobe: jedna iz Konavala, jedna iz Opuzena i jedna osoba iz Ploča.

U posljednja 24 sata obrađena su 404 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 81 578 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirana je jedna osoba pozitivna na koronavirus.

U samoizolaciji je 210 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježena su dva kršenja mjere samoizolacije, na granici. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 827 kršenja mjere samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije