Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

HAVANA METKOVIĆ

Uđite u 2019. na najveselijem dočeku u gradu!

Objavljeno prije

Havana - Docek Nove goidne

Havana Metković organizira najveseliji doček Nove 2019. godine u gradu! Za glazbeni ugođaj bit će zaduženi romski glazbenici koji stižu direktno iz Makedonije. Osim toga, Havana vas časti pićem dobrodošlice, hladnim predjelom i – divljači!

Brdo veselja je zagarantirano, a rezervacije stolova su ograničene i po cijeni od 147 kuna po osobi, zato požurite! Za one koji ne namjeravaju rezervirati stol, ulaz je besplatan.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pošaljite ključnu riječ nova godina u njihov FB inbox gdje možete saznati sve detalje i napraviti rezervaciju za novogodišnji dočeku u Havani Metković. Dovoljno je samo kliknuti na https://m.me/havanametkovic , ili pozivom na broj 098 284 131.

Subota, 29. prosinca

Večeras u Havani nastupa renomirana mlada glazbenica sa zagrebačkom adresom Ana Bustruc, koju ste imali prilike gledati u glazbenom showu THE VOICE u kojemu je oduševila Tonyja Cetinskog! Ana će uživo svirati i pjevati popularne pop-rock skladbe, a vi s društvom uživajte u opuštenoj i toploj atmosferi Havane Metković.

Ana B

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije