Ostanimo u kontaktu

IZVORIŠTE DOLJANI

Gradski vijećnici Mosta: – Tražimo da gradonačelnik Milan objasni odluku o predaji izvorišta Doljani općini Čapljina

Objavljeno prije

Vodocrpilište, Izvorište Doljani

Metković, 4. listopada 2018. – Gradski vijećnici Mosta NL nisu zadovoljni dosadašnjim načinom raspolaganja i upravljanja izvorištem Doljani, koji je investicija i strateški resurs Grada Metkovića, te činjenicom da je gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan potpisao zaključke kojima je pristao na predaju izvorišta Doljani općini Čapljina.

Vijećnici Mosta ističu kako bi željeli znati što je dogovoreno na sastanku 29. rujna 2018. i zašto o tome nije obaviješteno Povjerenstvo za pitanje vodocrpilišta Doljani. Naime, mediji su prenijeli informaciju da je 29. rujna 2018. u Mostaru održan sastanak dužnosnika Dubrovačko-neretvanske i Hercegovačko-neretvanske županije, na kojem je, uz ostale sudionike i  predstavnike graničnih područja, sudjelovao i gradonačelnik Milan. Razgovaralo se, između ostaloga, o konkretnim pitanjima vodoopskrbe pograničnih mjesta. Potpisanim zaključcima, donesenim 13. veljače 2018. u Ministarstvu zaštite okoliša i energetike u Zagrebu, gradonačelnik Milan preuzeo je obvezu ustupiti osnovna sredstva izvorišta Doljani JPK-u Čapljina d.o.o., a prethodno se nije konzultirao s Gradskim vijećem Grada Metkovića, iako je to zakonski trebao učiniti. Stoga Gradski vijećnici Mosta NL traže da ih se upozna s razvojem situacije o izvorištu Doljani koje je strateški resurs grada Metkovića.

Gradski vijećnici Mosta NL

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije