Ostanimo u kontaktu

NEMA STAJANJA

Gradska uprava Metkovića i unatoč krizi realizira svoje projekte

Objavljeno prije

Unatoč nezapamćenoj svjetskoj zdravstvenoj krizi, manjem priljevu sredstava u proračunu, te nizu drugih teškoća, gradska uprava Metkovića vrlo transparentno realizira brojne projekte i planove zacrtane u razvojnim dokumentima.

Dobar posao odradila je izgradnjom kružnih tokova, uređenjem nogostupa i javne rasvjete, a projekata iz oblasti prometne infrastrukture ima još nekoliko.

Tu je i potpisani ugovor o realizaciji krupnog i važnog projekta Aglomeracija Metković, za kojega je trebalo osigurati nemalu dokumentaciju bez koje se ne može ni raditi.

U tijeku su i aktivnosti na rješavanju odlaganja, reciklaže i sortiranja otpada na Dubravici, izdvajaju se sredstva za potrebe zdravstvenih ustanova i za poljoprivrednike, pri čemu nije zenemarena ni vrlo važna socijalna komponenta koja uključuje potpore siromašnima, studentima ili učenicima.

Za ljude koji žive ne desnoj obali Neretve vrlo je interesantna gradnja spojne prometnice između ulica A. Stepinca i Puta Narone, a nisu zanemarena ni prigradska naselja Vid, Prud, Glušci…

Ustanove i tvrtke u vlasništvu grada osmislile su i sadržaje u sklopu Metkovskog ljeta, u tijeku je energetska obnova sportske dvorane a ulaže se i u niz drugih projekata od vitalnog značaja za sve stanovnike.

Gradska uprava iskazala se i u dobivanju sredstava iz europskih fondova, te iz državnih ili županijskih izvora.

ROŠTILJ, KOKTELI I PROMO CIJENE PIĆA

Grey&Padrino Club poziva na praćenje Maratona na 20-metarskom LED ekranu i After zabavu do sitnih jutarnjih sati

Objavljeno prije

Kad je zabava u pitanju, u Grey&Padrino Clubu nema stajanja, danas od 16 sati uključuju se na Maraton lađa s 20-metarskim LED ekranom uz  roštilj, koktele i promo cijene pića… a nakon toga AFTER zabava do sitnih jutarnjih sati uz dj program DJ Andre i DJ Druje, Samo zabava i svi ste pozvani!

Grey&Padrino Club – 20-metarski LED ekran i Live Maraton lađa

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!
Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Za one koji ne znaju Grey & Padrino se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije