Ostanimo u kontaktu

PROJEKT VRIJEDAN 4,3 MILIJUNA KUNA

Gradonačelnik Milan potpisao Ugovor o rekonstrukciji Gradske tržnice u Metkoviću, početak radova idući tjedan

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan jutros je s izvođačem radova GTP d.o.o. iz Vrgorca potpisao Ugovor o rekonstrukciji Gradske tržnice u Metkoviću, vrijedan 4.354.157,11 kuna.

– Nakon provedenog postupka javne nabave, danas sam s izvođačem radova GTP d.o.o. iz Vrgorca potpisao ugovor o rekonstrukciji Gradske tržnice u Metkoviću. Vrijednost radova iznosi 4.354.157,11 kn s PDV-om, a Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije sufinancira projekt s 400.000,00 kn. Rok za uvođenje u posao je 15 dana od potpisivanje ugovora, a predviđeno trajanje radova je 12 mjeseci.

Ponosan sam što smo pred početkom realizacije ovog projekta, jer tržnica je, kao što sam do sada više puta i istaknuo srce našeg grada i mjesto gdje rade vrijedni ljudi, a nakon rekonstrukcije i preuređenja svima nama će biti na još veći ponos, – izjavio je gradonačelnik Milan.

Predstavnik firme GTP d.o.o. se zahvalio na ukazanome povjerenju te istaknuo da radovi počinju početkom idućeg tjedna, što je 12. travnja 2021. godine.

APSOLUTNA POBJEDA U PRVOM KRUGU

Dalibor Milan zahvalio građanima na potpori: blizu 10 vijećnika i pobjeda od 60% glasova birača – prvi su neslužbeni rezultati

Objavljeno prije

Dalibor Milan  večeras je zakoračio u novi mandat na čelu grada Metkovića, sa zamjenikom Robertom Dokom.

Po prvim neslužbenim rezultatima Milan je osvojio 60 posto glasova za mjesto gradonačelnika te blizu 10 vijećničkih mjesta, što je dosad najbolji rezultat HDZ-a u gradu Metkoviću.

Čestitamo Daliboru Milanu i Robertu Doki i donosimo pobjedničku izjavu…

Po prvim neslužbenim rezultatima za župana DNŽ Nikola Dobroslavić (40%) i Božo Petrov (21%) idu u drugi krug.

Gradsko vijeće Grada Metkovića podijeljeno je na listu HDZ-a sa 52%, Mosta 30% i listu Maše Plećaš Gabrić sa 8%.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije