Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

IZBORI ZA ČLANOVE MJESNIH ODBORA NA PODRUČJU GRADA METKOVIĆA

Gradonačelnik Dalibor Milan pozvao građane da izađu na izbore i zaokruže prave ljude

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan pozvao je građane da u nedjelju, 29. listopada izađu na izbore za članove mjesnih odbora na području Grada Metkovića i zaokruže prave ljude.

IZBORI ZA ČLANOVE MJESNIH ODBORA NA PODRUČJU GRADA METKOVIĆA]

Drage sugrađanke i sugrađani, 

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

U nedjelju, 29. listopada 2023. održavaju se izbori za članove mjesnih odbora na području Grada Metkovića. Ovi izbori vrlo su važni jer upravo vama daju mogućnost neposrednoga sudjelovanja u planiranju projekata i aktivnosti na području u kojem živite. 

Naime, od samoga početka vođenja Grada Metkovića prioritet mene i mojih suradnika bio je podjednako razvijanje svih dijelova grada. Brojni projekti koje smo proveli pokazuju da radimo kvalitetno te da smo spremni raditi i dalje! Od samoga početka slušamo potrebe naših sugrađana, u skladu s mogućnostima prihvaćamo kvalitetne i realne inicijative te se trudimo pronalaziti rješenja za probleme s kojima se susreću, a koji su u nadležnosti Grada. 

Sveznalica 7400xXpx

Upravo su Mjesni odbori važni kako bi se na organiziran način potaknule inicijative, prepoznale potrebe na određenom dijelu Grada te prioritetno pristupilo realizaciji aktivnosti, ali i rješenju potencijalnih poteškoća. Zbog toga smo sastavili listu kandidata – iskusnih i prepoznatljivih sugrađana s kojima se svakodnevno susrećete i koji će vaše inicijative, prijedloge i poteškoće znati pravovremeno povezati s nadležnim tijelima. 

Upravo zbog toga, izađite na izbore za članove mjesnih odbora, izaberite kvalitetne ljude te nastavimo zajedno stvarati bolji i ljepši Metković.

TRG KRALJA TOMISLAVA

Upaljena druga adventska svijeća, svijeća koja simbolizira mir

Objavljeno prije

Foto: Metkovic.hr

Druga je nedjelja Došašća. Na Trgu kralja Tomislava upaljena je druga adventska svijeća, svijeća koja simbolizira mir.

Glazbeno-recitatorski program je zbog lošeg vremena premješten u park ispod natkrivene bine, a svojim izvedbama su ga uveličali Dječji zbor Leut i Dječji zbor Župe sv. Nikole.

Župnik Župe sv. Nikole don Davor Bilandžić blagoslovio je adventski vijenac i upalio svijeću mira.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Program je vodila direktorica Ustanove za kulturu i sport, Zrinka Mijoč.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije