Ostanimo u kontaktu

VODNA INFRASTRUKTURA I OTPADNE VODE

Gradonačelnik Dalibor Milan održao sastanke o EU projektu Metković i biljnom pročistaču u Prudu

Objavljeno prije

Sastanak vode

Gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan danas je s predstavnicima Hrvatskih voda, Metkovića d.o.o. i Ministarstva zaštite okoliša i energetike održao sastanak o EU projektu Metković i o Biljnom uređaju za pročišćavanje otpadnih voda u Prudu.

O EU projektu Metković, odnosno, Projektu poboljšanja vodne infrastrukture grada Metkovića razgovarao je s voditeljem Službe za provedbu međunarodnih projekata Ministarstva zaštite okoliša i energetike Mijom Lekom, voditeljicom projektnog tima za EU projekt Metković Hrvatskih voda Đurđicom Dragović, votieljicom sektora za podršku pripremi i provedbu EU projekata Hrvatskih voda Anđom Ćurić Slunjski i Matkom Jerkovićem, direktorom Metkovića d.o.o. Razgovaralo se o dokumentaciji, kritičnim točkama projekta, lokacijama crpnih stanica i UPOV-a, ali i o činjenici da će radovi, zbog nerješenih imovinsko-pravnih odnosa kasniti šest mjeseci.

Na sastanku Biljnom uređaju za pričišćivanje otpavnih voda naselja Prud uz gradonačelnika su sudjelovali Mijo Leko, Matko Jerković i Srđan Dumanić, predstavnik Službe za podršku, pripremu i provedbu EU projekata Hrvatskih voda. Ključne točke sastanka su bile dovršetak ugovornih obaveza i nedostatci u jamstvenom roku.

Sudionici su nakon zavšretka sastanaka posjetili lokacije o kojima se raspravljalo.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije