Ostanimo u kontaktu

VIRUS NE BIRA!!!

Gradonačelnik Dalibor Milan apelira ‘smanjimo socijalne kontakte, grupiranja i druženja, jer samo odgovornim ponašanjem možemo suzbiti ovu pandemiju’

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan uputio apel svim građanima ‘VIRUS NE BIRA!!!‘, smanjimo socijalne kontakte, grupiranja, druženja, jer samo odgovornim ponašanjem možemo suzbiti ovu pandemiju

Prenosimo njegovu poruku:

Dragi sugrađani,
Vjerujem da ste upoznati sa novim brojem oboljelih koronavirusom u nama susjednoj općini Kuli Norinskoj.
Dokaz je to da virus ne poznaje granice.
Ne želim stvarati paniku, ali vas molim pridržavajte se uputa Nacionalnog stožera i našega Gradskog stožera civilne zaštite.
Ovo je vrijeme u kojemu trebamo biti odgovorni i solidarni. Pružimo pomoć starijim sugrađanima, kroničnim bolesnicima, svojim susjedima i rodbini koji su nemoćni kako bi oni što manje izlazili.
Dragi mladi, ne hodajte u grupama, ne družite se u privatnim prostorima-VIRUS NE BIRA!!!
Još jednom apeliram na sve, smanjimo socijalne kontakte, grupiranja, druženja, jer samo odgovornim ponašanjem možemo suzbiti ovu pandemiju.

SVEUČILIŠTE U MOSTARU

Online upisi na Filozofskome fakultetu SUM-a počinju od 29. lipnja

Objavljeno prije

Prijave za upise na sve studije Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru vršit će se od 29. lipnja do 11. srpnja 2020. godine. Razredbeni postupak za akademsku 2020./2021. godinu zbog pandemije COVID-19 provest će se na temelju vrjednovanja uspjeha u srednjoj školi, a za Studij logopedije je predviđeno održavanje razredbenoga postupka 15. srpnja u 11.00 sati, a preliminarni intervju održat će se 13. srpnja u 14.00 sati.

Kandidati imaju mogućnost predati prijavu za razredbeni postupak za upis na sveučilišne preddiplomske studije preko platforme za online upise, dokumentaciju dostaviti poštom ili predati osobno na Fakultet.

Na mrežnoj stranici http://upisi.ff.sum.ba mogu se pronaći sve potrebne informacije vezane za proceduru upisa i potrebnu dokumentaciju, kao i informacije o načinu utvrđivanja uspjeha u srednjoj školi. Za sve nedoumice oko upisa i studija kandidatima na pitanja, u kratkom roku, odgovara Sokrat, a rubrika „Pitaj Sokrata“ nalazi se na navedenoj stranici.

Fakultet nudi 11 jednopredmetnih i 13 dvopredmetnih studija. Neki se studiraju isključivo jednopredmetno, neki dvopredmetno, dok se određeni mogu studirati i jednopredmetno i dvopredmetno. Kada se uzmu u obzir sve kombinacije, na preddiplomskoj razini moguće je upisati neku od 77 različitih studijskih skupina.

Video prilozi o Filozofskome fakultetu dostupni su i na službenom YouTube kanalu  fakulteta.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije