Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ANTIŠA PULJEVIĆ POHVALIO ODLUKU GRADSKOG VIJEĆA

Grad Metković stipendirat će i studente s invaliditetom

Objavljeno prije

Gradsko vijeće Grada Metkovića - Antiša Puljević, UOSI Prijatelj

Na sjednici Gradskog vijeća Grada Metkovića održanoj u utorak izmijenjena je Odluka o stipendiranju studenata te je tako omogućeno i stipendiranje studenata s invaliditetom. To je svakako jedna od najvažnijih odluka GV Grada Metkovića kojom se i studentima s invaliditetom omogućuje lakše studiranje s obzirom na financijske izdatke koje ima svaki student, a posebice roditelji.

Sveznalica 7400xXpx

Čelni čovjek Udruge osoba s invaliditetom ‘Prijatelj’ iz Metkovića Antiša Puljević na svom fb napisao je sljedeće:

– Ovim promjenama je omogućeno i stipendiranje studenata sa invaliditetom. Poštujući mišljenje osoba s invaliditetom u Odluku su kao potencijalni stipendisti uvrštene studentice i studenti s invaliditetom, kako redovni tako i izvanredni, kao i studenti Sveučilišta u Mostaru. Zahvaljujemo mjerodavnima koji su uvažili glas s terena, kao i vijećnicima Gradskog vijeća koji su ovu odluku jednoglasno podržali.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nadamo se da će spomenuta odluka potaknuti neke od učenika s poteškoćama u razvoju da i oni postanu studenti s invaliditetom. Korak po korak, ipak se mijenja nabolje, – odluku Gradskog vijeća pohvalio je Puljević.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije