Ostanimo u kontaktu

400.000,00 KUNA ZA NAŠE ŠKOLARCE

Grad Metković isplaćuje jednokratnu pomoć 300,00 kuna po svakom djetetu/učeniku

Objavljeno prije

Naši školarci se uskoro vraćaju u svoje klupe. Ne sumnjam da su svi oni spremni za nove radne pobjede, ali svjestan sam da svaka nova školska godina, njihovim roditeljima predstavlja dodatne financijske troškove. Trudimo se pomoći koliko možemo i zbog toga smo odlučili kako će Grad sufinancirati nabavku radnoga materijala, opreme i školskoga pribora svim učenicima od 1. do 8. razreda osnovnih škola s prebivalištem na području Grada Metkovića.

Jednokratna novčana pomoć iznosi 300,00 kuna po djetetu/učeniku, a isplatit će se na račun roditelja/skrbnika, najkasnije do 20. listopada.

Javni poziv sa Zahtjevom za ostvarivanje prava na sufinanciranje i svim potrebnim informacijama o popratnoj dokumentaciji objavljen je na službenoj stranici Grada Metkovića!
https://grad-metkovic.hr/…/javni-poziv-podnosenje…/

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Javni poziv traje do 13. rujna i ovim putem pozivamo sve roditelje/skrbnike koji već nisu, da podnesu Zahtjev za ostvarivanje ovog prava na sufinanciranje.

Obrazac Zahtjeva, zajedno sa svom popratnom dokumentacijom dostavite putem e-mail adrese prijave@metkovic.hr ili slanjem putem pošte na adresu: Grad Metković, Stjepana Radića 1, 20350 Metković.

Oni koji to nisu u mogućnosti, Zahtjev će moći podnijeti i u prizemlju Gradskoga kulturnoga središta, od ponedjeljka do petka, u vremenu od 8 do 11 sati, ali poštujući sve epidemiološke mjere i uz obvezno nošenje zaštitnih maski!

Napominjemo, kako su sredstva u Proračunu Grada Metkovića za 2021. godinu planirana u iznosu od 400.000,00 kuna, odnosno sredstava ima i više nego dovoljno za sve učenike osnovnih škola s prebivalištem na području Grada Metkovića.

Ukoliko imate upit, slobodno se obratite na mail prijave@metkovic.hr, ili pozivom na broj 020/681-395 i tražite Odsjek za financije, istaknuo je gradonačelnik Dalibor Milan.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

U posljednja 24 sata zabilježeno je sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Radi se o pet osoba muškog spola i dvije osobe ženskog spola: četiri iz Dubrovnika te po jedna iz Blata, Pojezerja i Slivnog.

Izliječeno je 25 osoba: 13 iz Dubrovnika, tri iz Župe dubrovačke, po dvije iz Metkovića, Ploča, Stona i Vele Luke te jedna osoba iz Kule Norinske.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U posljednja 24 sata obrađeno je 97 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 150 192 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 30 osoba pozitivnih na koronavirus, a šest pacijenata zahtijeva intenzivnu skrb i nalaze se na respiratoru.

Preminula je jedna muška osoba iz Dubrovnika (rođ. 1953. god.).

U samoizolaciji je 1178 osoba, a u posljednja 24 sata nije utvrđen slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 966 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije