Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

'CURE' NIKAD NIJE KASNO

Gospodin iz Zagreba preseljava u dolinu Neretve i traži srodnu dušu

Objavljeno prije

Naša Neretvanka zamolila nas je za jednu, ne tako svakidašnju objavu. Riječ je o gospodinu koji zbog obitelji preseljava iz Zagreba u dolinu Neretve, samac je i traži družicu.

Kako nam veli, gospodin je ‘duša od čovika’ i  jednostavno ne može ga gledati usamljenog.

Sveznalica 7400xXpx

Više detalja otkrijte u nastavku…

Muškarac (62.god) iz Zagreba traži družicu; žensku osobu (od 50-65god), za zajednički život, prijateljstvo ili vezu na području Opuzena (može i Metković i Ploče).

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Razlog preseljenja je da bude bliže obitelji i da možda pronađe svoju srodnu dušu; razveden, otac 2 odrasle djece i 2 unučadi koji žive na dubrovačkom području. Za sebe drži da je topla i pozitivna osoba, pošten, vrijedan, romantičan, vjeran, svima želi dobro i sreću pronalazi u uveseljavanju dragih ljudi.

Molimo da se jave dobre žene, koje su same i koje žele dijeli krov nad glavom s romantičnim muškarcem, vjernim prijateljem i nekim s kim će dijeliti svoje brige i probleme, kao i troškove. Ne treba kuharicu ni sluškinju jer se u svemu gospodin brine sam za sebe; kuha si, pere, posprema. Ne zalazi u kafane, ne pije, ne puši.

Voli društvo, životinje, prirodu i vrt u kojem si sadi voće i povrće. U životu mu nedostaje samo ženska osoba s kojom bi proveo umirovljeničke dane i podijelio sve dobro i loše što mu je na srcu. A da je pritom bliže svojoj djeci i unučićima.

Nije aprilska šala ni prevara, javiti se na broj +385959061230 ili ostaviti komentar pa će se gospodin javiti privatnim porukama da se upoznate i vidite ima li takav suživot šanse za opstanak.

Na kraju, naša se sugovornica zavaljuje svima, uz napomenu, kome nije teško može podijeliti ovu objavu.

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Održane radionice ‘Poduzetnik na YouTube-u: Kako privući pažnju?’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije održao je seriju besplatnih predavanja na temu Poduzetnik na YouTube-u: Kako privući pažnju?

Predavanja su održana u Pločama, Veloj Luci te u Dubrovniku. Predavanje organizirano u Veloj Luci održano je u suradnji sa Poduzetničkim inkubatorom Vela Luka.

Sveznalica 7400xXpx

Na predavanjima je Leo Gamboc, snimatelj, editor i manager Youtube kanala Log House polaznicima približio polaznicima:

∞ Koje su mogućnosti YouTube-a?

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

∞ Kako zaraditi objavama videa?

∞ Kako funkcionira algoritam i kako mu se prilagoditi?

∞ a sve to, uz konkretne primjere i studiju slučaja uspješnog youtube kanala

Predavanja su organizirana s ciljem poticanja pozitivne poduzetničke klime na području županije, a Centar za poduzetništvo stoji na raspolaganju poduzetnicima vezano za praćenje u procesu razvoja koncepta njihovog poslovanja.

Pozivamo Vas da se prijavite za primanje obavijesti o planiranim radionicama i otvorenim natječajima prijavom na poveznici. Također, na raspolaganju smo za informiranje i savjetovanje putem telefona 020/418-401, maila czp@czp.hr ili osobno na adresi Vukovarska 16, 4.kat.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije