Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

'NAJVEĆI BLAGOSLOV JE DA SE LIJEPO VOLIMO I SLAŽEMO'

Gospođa Anđa Galov 90. rođendan proslavila u krugu obitelji

Objavljeno prije

Anđa Galov, devedeseti rođendan (6)

U krugu svoje djece koja su se s obiteljima okupila u obiteljskoj kući u Badžuli danas devedeseti rođendan slavi Anđa Galov (rođ. Sentić).

Rođena je 12. rujna 1928. na Reljanovcu. Otac Duje i majka Anica (rođ. Glavinić) imali su još dvije kćeri, Maru i Katu od kojih je jedino Anđa još živa. Otac je 1924. trbuhom za kruhom pošao u Argentinu te ga je gospođa Anđa vidjela samo jednom u životu, kad je imala tri godine. Njena majka ocu se u Argentini pridružila 1951. gdje su i preminuli. Grob svojih roditelja posjetila je prije 20 godina. U Argentinu je pošla i sestra Kata koja je tamo osnovala obitelj, a s njom je trebala poći i gospođa Anđa, ali zaljubila se u Milana Galova (preminuo 1982.) iz Badžule te su se 1947. i vjenčali.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Budući da joj je muž zbog posla živio u Pločama i kući mogao dolaziti subotama, sama je odgojila šestero djece, kćeri Ivku (udana Glavinić), Vinku (udana Kujudnžić), Miru (udana Đurišić), Jadranku (udana Čiz), Javorku i sina Željka. Tri kćeri žive u Dubrovniku, dvije u Metkoviću, a sin u Pločama. Gospođa Galov ima 12 unučadi, 19 praunučadi i jedno šukununuče.

Obitelj je u veselju proslavila rođendan svoje majke, bake i svekrve te su istaknuli da je najveći blagoslov da se lijepo vole i slažu.

Gospođi Anđi Galov čestitamo rođendan i želimo joj još puno lijepih trenutaka sa svojom obitelji!

Tekst/foto: Marija Jeramaz / Metković NEWS

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije