'NAJVEĆI BLAGOSLOV JE DA SE LIJEPO VOLIMO I SLAŽEMO'

Gospođa Anđa Galov 90. rođendan proslavila u krugu obitelji

Objavljeno 15. rujna 2018. u kategorijama: Neretva, News, Zanimljivosti.

Anđa Galov, devedeseti rođendan (6)

Galerija

U krugu svoje djece koja su se s obiteljima okupila u obiteljskoj kući u Badžuli danas devedeseti rođendan slavi Anđa Galov (rođ. Sentić).

Rođena je 12. rujna 1928. na Reljanovcu. Otac Duje i majka Anica (rođ. Glavinić) imali su još dvije kćeri, Maru i Katu od kojih je jedino Anđa još živa. Otac je 1924. trbuhom za kruhom pošao u Argentinu te ga je gospođa Anđa vidjela samo jednom u životu, kad je imala tri godine. Njena majka ocu se u Argentini pridružila 1951. gdje su i preminuli. Grob svojih roditelja posjetila je prije 20 godina. U Argentinu je pošla i sestra Kata koja je tamo osnovala obitelj, a s njom je trebala poći i gospođa Anđa, ali zaljubila se u Milana Galova (preminuo 1982.) iz Badžule te su se 1947. i vjenčali.

Budući da joj je muž zbog posla živio u Pločama i kući mogao dolaziti subotama, sama je odgojila šestero djece, kćeri Ivku (udana Glavinić), Vinku (udana Kujudnžić), Miru (udana Đurišić), Jadranku (udana Čiz), Javorku i sina Željka. Tri kćeri žive u Dubrovniku, dvije u Metkoviću, a sin u Pločama. Gospođa Galov ima 12 unučadi, 19 praunučadi i jedno šukununuče.

Obitelj je u veselju proslavila rođendan svoje majke, bake i svekrve te su istaknuli da je najveći blagoslov da se lijepo vole i slažu.

Gospođi Anđi Galov čestitamo rođendan i želimo joj još puno lijepih trenutaka sa svojom obitelji!

Tekst/foto: Marija Jeramaz / Metković NEWS

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari