Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

EUROSONG

Dragan Brnas – Fudo s predstavnikom Crne Gore u Kopenhagenu

Objavljeno prije

fudo-na-eurosongu

Iako je Hrvatska ove godine bez svog predstavnika na Eurosongu, to ipak nije spriječilo da na najprestižnijem europskom glazbenom natjecanju ne vidimo i hrvatske izvođače. Tako su u Kopenhagen s predstavnikom Crne Gore otputovali naši najpoznatiji prateći vokali, Metkovac Dragan Brnas – Fudo, Martina Majerle i Ivana Čabraja.

Nakon dva nastupa na Eurosongu za hrvatske predstavnike Fudo će ove godine s timom Sergeja Ćetkovića i pjesmom Moj svijet  6.svibnja u Kopenhagenu predstavljati Crnu Goru.

Nastavi čitati

NERETVANSKA BAŠTINA

Dolina Neretve predstavit će se na Festivalu mora i mornara u Francuskoj

Objavljeno prije

Foto: Facebook/Radio Ploče

Foto: Facebook/Radio Ploče

U Francuskoj se od 27. ožujka do 2. travnja održava Festival mora i mornara na kojem će se predstaviti dio maritimne baštine Hrvatske. Na spomenutom festivalu sudjelovat će i Udruga za očuvanje neretvanske baštine i Udruga lađara Neretve gdje će se predstaviti lađa, trupa, neretvanski kulinarski specijaliteti i neretvanska turistička ponuda.

Lađu će veslati djevojke koje će biti u posebnim dresovima sa šahovnicom. Riječ je o vrlo poznatom Festivalu mora i mornara na kojem se očekuje preko 400 tisuća posjetitelja. Osim neretvanske lađe i trupe na spomenutom Festivalu iz Hrvatske će se predstaviti još Komiška sandula i gondula, Lošinjska regatna pasara, Kvarnerski guc i Condure Croatica.

Bit će ovo velika promocija za cijelu dolinu Neretve, što je potvrdio i Milojko Glasović, predsjednik Udruge za očuvanje neretvanske baštine. Hrvatska na ovom Festivalu ima status specijalnog gosta, zajedno sa Italijom.

Radio Ploče

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije