Ostanimo u kontaktu

KADROVSKE PROMJENE U GRADSKIM PODUZEĆIMA

Filip Dominiković novi je direktor Metković d.o.o., Nikola Manenica na čelu ‘Metković razvoja’

Objavljeno prije

Gradska uprava Metković

U ponedjeljak, 13. studenog, na mjesto direktora Metkovića d.o.o. postavljen je Filip Dominiković, dipl. ing. građevine. Dosadašnji direktor, Mate Jerković, sporazumno je raskinuo ugovor i u poduzeću je ostao na mjestu tehničkog direktora.

To nije jedina kadrovska promjena u gradskim poduzećima u posljednje vrijeme. Također je do smjene došlo i u gradskoj firmi Metković razvoju d.o.o. Bivšem direktoru Zoranu Kozini krajem listopada istekao je četverogodišnji ugovor, a na njegovo mjesto je, odlukom skupštine poduzeća, postavljen Nikola Manenica.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije