Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

OČUVANJE I OBNOVA EKOSUSTAVA

EKO RUJAN u Metkoviću – u srijedu u hotelu Narona predstavljanje projekta CASCADE

Objavljeno prije

U sklopu županijske manifestacije Eko rujan u hotelu Narona u Metkoviću u srijedu 22. rujna u 10 sati bit će upriličeno predstavljanje projekta CASCADE.

Nakon predstavljanja, u 12 sati predviđen je obilazak pilot područja – Delta Neretve uz stručno vođenje Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije.

CASCADE je projekt u sklopu programa prekogranične suradnje INTERREG Italija – Hrvatska te obuhvaća teme zaštite morskog okoliša i održivog razvoja, s posebnim fokusom očuvanja i obnove ekosustava.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Župan Nikola Dobroslavić čestitao blagdan Hanuke

Objavljeno prije

Povodom blagdana Hanuke župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku predsjednici Židovske općine u Dubrovniku Sabrini Horović. Čestitku prenosimo u cijelosti:

Poštovana gospođo Horović,
uime Dubrovačko-neretvanske županije i svoje osobno ime Vama i svim vjernicima židovske vjeroispovijesti od srca čestitam Hanuku, židovski blagdan Svjetlosti i Posvećenja. Svjetlost širi vedrinu i nadu, a nada poražava malodušnost, mržnju i zlo.
Želim da unatoč vremenu pandemije koronavirusa podijelite radost zajedništva u miru i solidarnosti sa svojim bližnjima, ali i sa svima potrebitim ljubavi i suosjećanja.

Hag Hanuka Sameah!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

S poštovanjem,

ŽUPAN
Nikola Dobroslavić

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije