Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

MTKVIZ LIGA SVE ATRAKTIVNIJA

Ekipa ‘No pasaran’ drugo kolo za redom prva, ‘Jurica Pavlović pravi profil’ druga, treća ekipa ‘Coot & Sons’

Objavljeno prije

MTKviz liga, ekipa 'NO PASARAN'

Završeno je peto kolo lige MTKviz lige u sada već standardno punoj dvorani galerije GKS-a. Pobjedu je odnijela ekipa NO PASARAN, koja je osvojila dosada rekordnih 810 bodova. Ekipu čine Krešo Kuran, Siniša Tomić, Mirko Žderić, Mate Žderić i Stipe Kuran već ustaljeni na pobjedničkom postolju, drugi krug zaredom su najbolji, s tim da su prošlo kolo dijelili prvo mjesto. Ovom pobjedom dva kola prije kraja su se odvojili konkurenciji u ukupnom poretku sa 3470 bodova.

Na drugom mjestu, ili kako se već od milja zovu ‘standardno drugi’, ekipa je pod nazivom Jurica Pavlović pravi profil koju čine Miroslav Trgovčević, Ivan Đerek, Mate Hajni i Domagoj Mioč.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Treća ekipa petog kola je ekipa Liska i sinovi, odnosno originalnog naziva Coot & Sons. Ističu kako su prethodna kola za njih bila zagrijavanje te da tek sada slijedi prava igra i napad na prvo mjesto. Ekipu čine Vinko Vuković Liska, Ruđer Bošković, Ivan Pavlović i Vinko Kaleb.

Pobjedničkim ekipama čestitamo i s nestrpljenjem isčekujemo predposljednje kolo koje je na rasporedu za dva tjedna, u utorak 30. ožujka.

Sveznalica 7400xXpx

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Sveznalica 7400xXpx

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije