Ostanimo u kontaktu
DIŠPET

REGIONALNA RAZVOJNA AGENCIJA

DUNEA prezentirala Plan razvoja DNŽ i projekte u provedbi predstavnicima poljskog udruženja ‘Podkowa’

Objavljeno prije

Zamjenik ravnateljice Regionalne agencije DUNEA Bruno Bebić i Voditeljica odjela za pripremu i provedbu strateških dokumenata i programa Gorana Margaretić zajedno s direktoricom Centra za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije Karmen Kutnjak, u prostorijama Sveučilišta u Dubrovniku, održali su prezentaciju na kojoj su članovima poljskog Lokalnog udruženja za aktivnosti u turizmu ‘Podkowa’ predstavili Plan razvoja Dubrovačko-neretvanske županije, projekte u provedbi Regionalne agencije DUNEA sufinancirane EU sredstvima, kao i aktivnosti Centra za poduzetništvo.

U Poljskoj ruralni prostor zauzima 93% teritorija, a na tom području živi oko 40% stanovništva. Druga je u Europskoj uniji po broju poljoprivrednih gospodarstava sa udjelom od 13,2%, dok Hrvatska ima udio od oko 2,2%. Sastanak dvaju regija bio je prilika za razmjenu ideja i primjera dobre prakse u ruralnom razvoju i turizmu, za mogućnosti uključivanja poduzetnika u razvojne aktivnosti, kao i za diskusiju o dugoročnim ciljevima.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

OBAVIJEST IZ HEP-a

Dio Dubrovačke ulice u četvrtak ujutro bez el. energije

Objavljeno prije

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Zbog korektivnog održavanja trafostanice TS METKOVIĆ 20 10(20)/0,4kV isporuka električne energije bit će obustavljena u četvrtak 9. prosinca od  9:00 do 11 sati.

Bez električne energije bit će korisnici:

  • Ulica Dubrovačka (od kućnog broja 41 do kraja ulice)

Napomena:
U slučaju prijevremenog završetka radova, napon će biti pušten ranije.
U slučaju nepovoljnih meteoroloških uvjeta prekid će biti odgođen, a naredni će se uredno oglasiti.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije