Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Dubrovnik i Ploče: Radionice „Važnost storytellinga u poslovanju“

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na besplatne radionice ” Važnost storytellinga u poslovanju ” koje će se održati:

– 19. svibnja 2022., 10.00 – 14:00 – Poduzetnički inkubator Dubrovnik (Vukovarska 16, Dubrovnik) i

– 20. svibnja 2022., 10.00 – 14:00 – Poduzetnički inkubator Ploče (Crna rika 7a, Ploče).

Storytelling je sposobnost pričanja priče u kojoj narativ prenosi određenu poruku, informaciju ili znanje, na zanimljiv i često subliminalan način, korištenjem različitih vještina (kreativnosti, umjetnosti…) kako bi se postiglo zadovoljstvo kod slušatelja, fokus na informaciju te razumijevanje poruke koju se prenosi. To je jedan od je od najrelevantnijih alata u današnjem biznisu. Koriste ga neke od najuspješnijih svjetskih kompanija (Airbnb, Nike, Apple, Virgin, P&G…)
Bilo da govorimo o liderima ili brandovima, kreiranje i prenošenje priče je ključ uspostavljanja veze s publikom kojoj se obraćamo, bili to suradnici, zaposlenici, korisnici ili šira javnost.
Cilj je storytellinga stvaranje veza s publikom i motiviranje na aktivno sudjelovanje čime poruka postaje prihvaćena i upamćena.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ovu izuzetno zanimljivu i interaktivnu radionicu će održati Tanja Škorić, suosnivačica & kreativna direktorica, STARTAPARAT GmbH. Iskustvo je stekla kroz 17 godina rada u komunikacijskoj industriji kao art direktorica, copywriter te kao kreativna direktorica u Zagrebu, a kasnije i partnerica u Bruketa & Žinić Beč. Njezino iskustvo uključuje branding, postavljanje i izvođenje komunikacijskih strategija, razvijanje kreativnih koncepata, kao i vođenje komunikacijskih i strateških radionica i edukacija za međunarodne klijente.

Svoje sudjelovanje možete osigurati putem:

– maila: czp@czp.hr
– telefona: 020/418-401
– poveznica:

Prijava za radionicu u Dubrovniku (https://forms.gle/bkQbnRRE9JfF7gE7A)

Prijava za radionicu u Pločama (https://forms.gle/rL6TEC25hkCyij38A)

AGLOMERACIJA GRADA METKOVIĆ

Marulićeva se nakratko zatvara za promet, mogući prilazi ulicama Put Vida ili Hercegovačkom

Objavljeno prije

Obavještavamo građane da će se tokom naredna tri dana ( 09.02- četvrtak do 11.02-subota ) izvoditi II faza radova na izmještanju podzemnih instalacija u ulici Marka Marulića koji su sastavni dio projekta Aglomeracija Metković.

Ulica će biti zatvorena za promet na dijelu između dvije benzinske crpke ( područje kod Poljoprivredne apoteke ).

Dio stanara će moći koristiti izlaz iz ulice putem Puta Vida ( uključivo korisnike prijelazne rampe kod Crkve ) , a dio putem Hercegovačke ulice.

– Zahvaljujemo Vam na do sada iskazanoj podršci, te molimo za strpljenje tijekom odvijanja svih aktivnosti na projektu Aglomeracije Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije