Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

OŠ DON MIHOVILA PAVLINOVIĆA

Dubravka Šešelj odlazi u mirovinu nakon 44 godine rada

Objavljeno prije

Na sjednici Učiteljskoga vijeća 30. kolovoza 2019., od djelatnika OŠ don Mihovila Pavlinovića se oprostila dugogodišnja učiteljica – savjetnica likovne kulture Dubravka Šešelj, koja nakon 44 godine rada odlazi u zasluženu mirovinu.

Kolege su o gđi Dubravki napisali:

Govoreći o njezine 44 godine i još nešto mjeseci rada, a od toga 30 provedeno u našoj školi i ravnateljici Žani Dodig su malo zastajale riječi. Nije bilo lako odabrati pravu riječ za djelatnicu koja je cijeli svoj radni vijek predano i odgovorno pristupala svom poslu. Uvijek je bila aktivna u radu, sudjelovala je u projektima Škole i njenom unutarnjem uređenju po kojem smo bili prepoznatljivi, članica je Državnih povjerenstva za provođenje natjecanja iz vizualnih umjetnosti i dizajna, redovito je sudjelovala i na državnim natjecanjima te tri puta na njima osvojila prvo mjesto. Agencija za odgoj i obrazovanje tri puta nagradila je našu Dubravku i njezine učenike Oskarom znanja, najznačajnijom hrvatskom nagradom u obrazovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naša Dubravka bila je prava, istinska učiteljica; svojom kreativnošću, životnim optimizmom i energijom dala je ono najbolje od sebe generacijama učenika iz našega kraja koji je se rado sjećaju i pamte. Vjerujemo da će ostati takva i kad bude uživala u zasluženoj mirovini, a želimo joj da u njoj uživa barem onoliko godina koliko ih je provela u razredu.

Uz prigodne poklone i govor poručili smo našoj dragoj umirovljenici da joj dani mirovine teku u zdravlju i ljubavi i da nas posjeti kad god poželi. Ona je svojim osmijehom poručila da zna kako mirovina nije kraj nego novi početak na jednoj drugoj stazi.

RENT-A-CAR M 740

DOSTOJANSTVENO PODRŽAVAJMO HRVATSKU

Budi navijač! Izbjegavaj protupravna ponašanja – poručuju iz policije

Dostojanstveno podržavajmo hrvatsku nogometnu reprezentaciju na UEFA EURO 2024. u Njemačkoj

Objavljeno prije

Foto ilustracija

Budući da se danas u 15 sati odigrava nogometna utakmica hrvatske reprezentacije s reprezentacijom Albanije, pozivamo građane, pogotovo one koji će utakmicu pratiti na javnim mjestima i u ugostiteljskim objektima, da dostojanstveno bodre reprezentaciju te da izbjegavaju protupravna ponašanja.

Za očekivati je da će i nastavak natjecanja u grupnoj fazi također privući veliki interes građana koji već tradicionalno prate utakmice naše reprezentacije uz obiteljska druženja, na otvorenim prostorima, prvenstveno gradskim trgovima, ulicama, rivama, terasama ugostiteljskih objekata i slično. U brojnim mjestima, prvenstveno gradovima, organizirat će se i javna praćenja TV prijenosa kojima će prisustvovati veliki broj građana.

Kako bi nakon utakmice ostao samo nogometni naboj, a ne neželjene posljedice, preporučamo:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
  • da organizatori takvih okupljanja vode brigu o zdravlju i sigurnosti svojih posjetitelja – posebice žena, djece i starijih osoba
  • da navijači/posjetitelji/simpatizeri hrvatske nogometne reperezentacije:
    • izbjegavaju konzumiranje većih količina alkohola
    • ne koriste pirotehnička sredstava – budući da njihovo korištenje u mnoštvu građana može imati ozbiljne posljedice
    • prilikom dolaska ili odlaska s okupljanja navijača ne upravljaju vozilom pod utjecajem alkohola te da obrate pažnju na sigurnost u prometu općenito

Policija će uz druge službe, kao i do sada, poduzimati potrebne mjere iz svoje nadležnosti i u skladu s važećim propisima, a što može uključivati i video i foto dokumentiranje, kako bi praćenja nastupa hrvatske nogometne reprezentacije na javnim prostorima protekla bez većih izgreda i protupravnih ponašanja.

Uživajte u utakmici, bodrite naše reprezentativce u zdravom sportskom duhu – učinimo našu reprezentaciju ponosnom, kao što i ona čini nas!

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije