Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

LOKALNI IZBORI U SUSJEDSTVU

Dr. Smiljan Vidić osvojio četvrti mandat u Čapljini, Vedran Markotić gradonačelnik Ljubuškog, Dragan Jurković novi načelnik Neuma

Objavljeno prije

Lokalni izbori u BiH su završeni, građani su odabrali svoje predstavnike, a prema neslužbenim rezultatima četvrti put uzastopno dr. Smiljan Vidić osvojio je mandat u Čapljini, u Ljubuškom je također pobijedio kandidat HDZ-a Vedran Markotić, kao i u Neumu gdje je za novog načelnika izabran Dragan Jurković.

Pobjedu u Posušju odnio je Ante Begić, u Kreševu Renato Pejak, a u Čitluku Marin Radišić, redom HDZ-ovi kandidati.

U travnju prošle godine Čapljina je dobila status grada, a dr. Smiljan Vidić će tako biti prvi gradonačelnik s osvojenim punim mandatom. Prema neslužbenim rezultatima osvojio je 60% glasova, dok ga slijede Mile Raguž (Neovisni kandidat) sa 38% te Filip Krvavac (Neovisni kandidat) sa 2% glasova birača.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Prema prvim neslužbenim informacijama u Ljubuškom je od 9.022 važeća glasa Vedran Markotić osvojio 6765 (72,24%), Ante Paponja 1.553 (16,58%), a Radoslav Radišić 704 glasa (7,52%).

Ovom prilikom čestitamo novoizabranim predstavnicima lokalnih zajednica u susjednoj nam Bosni i Hercegovini.

Sveznalica 7400xXpx

'USKRŠNJI ZEKO DOLAZI U NAŠ GRAD!'

Turistička zajednica Metković poziva na ples i druženje u gradskome parku

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Turistička zajednica Metković poziva na ples i druženje s ‘Uskršnjim zekom’, koje će se održati u subotu, 1. travnja 2023. od 10 sati u Gradskome parku Metković.

– Predstaviti ćemo Vesele pisanice koje su oslikala djeca iz Središnjeg dječjeg vrtića, D.V. Radost, D.V. Leut, D.V. Mali Isus, O.Š. Stjepana Radića, O.Š. don Mihovila Pavlinovića, Gimnazije Metković i S.Š. Metković.

Pridružit će nam se Uskršnji zeko koji će se s djecom družiti, plesati i tražiti čokoladne pisanice po parku. Dođite i vi!, – poručuju iz TZ Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije