Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

LJUBITELJI BILE BOJE DOLAZE NA SVOJE

DPH Metković organizira ‘Bilu noć’ u Metkoviću

Objavljeno prije

DPH Metković organizira ‘Bilu noć’ u Metkoviću koja će se održati 19. travnja u Hotelu ‘Narona’ s početkom u 20 sati.

‘Bila noć’ je tradicionalna hajdučka fešta koja se desetljećima održava širom domovine i u iseljeništvu, gdje god ima ljubitelja bile boje!

– Nakon dužeg planiranja “Bila noć” uskoro će se po prvi put održati u našem gradu! Ulaznice možete kupiti po cijenu od 50,00 eura u Boogie Metković. U cijenu uključena je neograničena konzumacija hrane i pića. Za dobru atmosferu zaduženi su ‘Diktatori’, a tijekom večeri možete sudjelovati u bogatoj tomboli, – poručili su iz DPH Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Za sve upite obratite se na: +385 91 5644 674 / +385 99 2562 214.

Sveznalica 7400xXpx

OTVORENE PRIJAVE

Udruga Biom organizira trening prepoznavanja ptica u Neretvi

Objavljeno prije

Foto: Udruga Biom

Udruga Biom poziva zainteresirane da se uključe u trening prepoznavanja ptica na Neretvi. Trening će se odvijati za dva vikenda 4. i 5. svibnja te 1. i 2. lipnja 2024. na području delte Neretve.

U sklopu treninga održava se jedno uvodno online predavanje i dvije terenske edukacije. Sudionici će imati priliku vidjeti i naučiti prepoznavati vrste ptica česte u svojoj okolici, a uz malo sreće i one vrlo rijetke vrste po kojima su poznate lagune na ušću Neretve.

Na terenu ćemo učiti tehnike prepoznavanja vrsta ptica po izgledu i po glasanju. Trening je besplatan i otvoren za sve bez obzira na predznanje. Za polaznike ćemo osigurati dalekozore, knjige za determinaciju ptica i stručno vodstvo.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Uvodno online predavanje na kojem ćemo se upoznati bit će 3. svibnja u 18 sati. Tereni su predviđeni 4. i 5. svibnja, te 1. i 2. lipnja 2024., no termini su podložni promjenama ovisno o vremenskim prilikama.

Ako ste zainteresirani, najkasnije do 29. travnja 2024. ispunite online prijavnicu.

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije