Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

VRAĆA SE MASOVNO CIJEPLJENJE U METKOVIĆ

Dom zdravlja za utorak najavljuje novo masovno cijepljenje u sportskoj dvorani

Objavljeno prije

Zbog jako velikog interesa za cijepljenje najavljujemo veliki masovni punkt cijepljenja u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Metkoviću u utorak 9.studenoga 2021 od 13:00-18:00, najavili su iz Doma zdravlja Metković.

Na raspolaganju će biti cjepiva Pfizer Biontech, Moderna i Janssen. Astra Zeneca cjepivo nažalost nije dostupno u našoj županiji trenutno.

Sveznalica 7400xXpx

Također, iz Doma zdravlja Metković napominju da se mogu cijepiti svi Hrvatski državljani sa valjanim hrvatskim zdravstvenim osiguranjem. Apeliramo da na cijepljenje dođu sve osobe koje nisu primile još prvu dozu cjepiva protiv koronavirusa, a naravno i docijepe i booster doze.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Održane radionice ‘Poduzetnik na YouTube-u: Kako privući pažnju?’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije održao je seriju besplatnih predavanja na temu Poduzetnik na YouTube-u: Kako privući pažnju?

Predavanja su održana u Pločama, Veloj Luci te u Dubrovniku. Predavanje organizirano u Veloj Luci održano je u suradnji sa Poduzetničkim inkubatorom Vela Luka.

Sveznalica 7400xXpx

Na predavanjima je Leo Gamboc, snimatelj, editor i manager Youtube kanala Log House polaznicima približio polaznicima:

∞ Koje su mogućnosti YouTube-a?

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

∞ Kako zaraditi objavama videa?

∞ Kako funkcionira algoritam i kako mu se prilagoditi?

∞ a sve to, uz konkretne primjere i studiju slučaja uspješnog youtube kanala

Predavanja su organizirana s ciljem poticanja pozitivne poduzetničke klime na području županije, a Centar za poduzetništvo stoji na raspolaganju poduzetnicima vezano za praćenje u procesu razvoja koncepta njihovog poslovanja.

Pozivamo Vas da se prijavite za primanje obavijesti o planiranim radionicama i otvorenim natječajima prijavom na poveznici. Također, na raspolaganju smo za informiranje i savjetovanje putem telefona 020/418-401, maila czp@czp.hr ili osobno na adresi Vukovarska 16, 4.kat.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije