Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ZDRAVSTVO

Dom zdravlja Metković nudi rješenje stambenog pitanja liječnicima koji bi došli živjeti i raditi u Metković

Objavljeno prije

Dom zdravlja Metković raspisao je natječaj za liječnika obiteljske medicine i pritom nudi rješenje stambenog pitanja. Razlog tomu je kako doznajemo jer je dr. Antunović prije mjesec dana otvorila porodiljni, dok je dr. Barbir iz zdravstvenih razloga dala otkaz.

Kako nam je u razgovoru rekao ravnatelj Doma zdravlja Metković Mihovil Štimac, novom liječniku koji bi došao živjeti i raditi u Metković nudi se rješenje stambenog pitanja.

Sveznalica 7400xXpx

– Novom liječniku za privremeni rad uz plaću nudimo plaćanje smještaja i putnih troškova, a onima koji bi se željeli zaposlili na neodređeno Dom zdravlja bi pokrivao ratu kredita, što dugoročno znači rješenje vlastitog stambenog pitanja, – pojasnio je Štimac te dodao kako se nadaju da će na ove afirmativne ponude netko doći jer inače dolazi u pitanje primarna zdravstvena zaštita za četiri tisuće pacijenata.

 

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Održane radionice ‘Poduzetnik na YouTube-u: Kako privući pažnju?’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije održao je seriju besplatnih predavanja na temu Poduzetnik na YouTube-u: Kako privući pažnju?

Predavanja su održana u Pločama, Veloj Luci te u Dubrovniku. Predavanje organizirano u Veloj Luci održano je u suradnji sa Poduzetničkim inkubatorom Vela Luka.

Sveznalica 7400xXpx

Na predavanjima je Leo Gamboc, snimatelj, editor i manager Youtube kanala Log House polaznicima približio polaznicima:

∞ Koje su mogućnosti YouTube-a?

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

∞ Kako zaraditi objavama videa?

∞ Kako funkcionira algoritam i kako mu se prilagoditi?

∞ a sve to, uz konkretne primjere i studiju slučaja uspješnog youtube kanala

Predavanja su organizirana s ciljem poticanja pozitivne poduzetničke klime na području županije, a Centar za poduzetništvo stoji na raspolaganju poduzetnicima vezano za praćenje u procesu razvoja koncepta njihovog poslovanja.

Pozivamo Vas da se prijavite za primanje obavijesti o planiranim radionicama i otvorenim natječajima prijavom na poveznici. Također, na raspolaganju smo za informiranje i savjetovanje putem telefona 020/418-401, maila czp@czp.hr ili osobno na adresi Vukovarska 16, 4.kat.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije