Ostanimo u kontaktu

SAMOZABAVA:HR

Dolina Neretve dobila prvi WebShop

Objavljeno prije

Dolina Neretve je dobila svoj prvi WebShop SamoZabava.hr sa dosta pristupačnim cijenama i besplatnom dostavom do kućnih vrata.

Artikli se svakodnevno dopunjavaju i u najavi je široka lapeza proizvoda, od kućnih potrepština, pića, sokova, u ovo doba i sredstava za dezinfekciju, a u najavi je i bogata gastro ponuda.

Da bi ostvarili besplatnu dostavu potrebno je košaricu napuniti robom u iznosu većem od 300,00 kuna.

Narudžbe ostvarene do 13 sati dostavljaju se istog dana.

Kako smo u vremenu pandemije koronavirusa iz WebShopa naglašavaju kako se prije dostave svaki artikl posebno dezinficira.

Kako doznajemo u najavi su i nagradni kuponi na dnevnoj bazi, zato pratite Instagram profil samozabava_hr i na vrijeme pokupite svoju nagradu.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Župan Dobroslavić uputio čestitku povodom Ramazanskog bajrama

Objavljeno prije

Povodom Ramazanskog bajrama župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku imamu dubrovačkom Salkanu ef. Heriću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti. Tekst čestitke u nastavku:

Poštovani gospodine Herić,

u prigodi najvećeg muslimanskog blagdana – Ramazanskog bajrama – svim vjernicima muslimanske vjeroispovijesti upućujem najiskrenije čestitke u ime Dubrovačko-neretvanske županije kao i u svoje osobno ime.

Ovaj blagdan slavi se u posebnim okolnostima no uvjeren sam da pandemija koronavirusa neće umanjiti radost njegova obilježavanja.

Želim Vam da ovaj blagdan provedete u miru i radosti obiteljskog zajedništva te da nakon vremena odricanja dođe vrijeme blagostanja, materijalnog, ali u prvom redu duhovnog.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!

S poštovanjem,

Župan
Nikola Dobroslavić

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije