Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PROBLEM NIKAKO DA NESTANE

Dok gradonačelnik nudi rješenje za spas države, 75 stanara mu već sedmi dan bez tople vode

Objavljeno prije

Industrijska ulica, Metković

Vlasnik firme Srećko Trojanović, kojeg smo ponovo kontaktirali, vrlo jasno poručuje Neka stanari potpišu ugovore, plin odmah puštamo. Nezadovoljstvo kod stanara raste, a na kraju može se dogoditi da revoltirani prijeđu sa plinovoda i prebace se na plinske boce, što je već nekolicina napravila. Vrijeme ovdje ne radi u korist ni distributeru, ni krajnjem potrošaču. Platanus dostavlja plin u spremnike od 15. ožujka. Odgovorna osoba, Srećko Trojanović u razgovoru nam je rekao da petoro potrošača koji su koristili njegov plin od ožujka, ne plaćaju. Postavlja se pitanje što je sa stanarima koji su plin uredno plaćali.

U najnezavidnijem položaju su onih sedam vlasnika stana koji su potpisali Ugovore sa Platanusom, uredno platili potrošeni plin, a sada „za nagradu“ ispaštaju. Postavlja se pitanje kako će oni biti obeštećeni.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Po novim EU standardima osnovni energenti se ne mogu uskrati. Ovdje je u ovom slučaju problem što je samo mali broj vlasnika potpisalo Ugovore sa Platanusom, ali Platanus ništa ne abolira ne isporuka za ovim sedam potpisanih Ugovora, za kojih se obvezao isporučiti ovoj važan energent.

Kontaktirali smo i zamjenika gradonačelnika, gospodina Nikolu Grmoju. Rekao nam je da se Grad bio uključio u rješavanje problema, sazivao sastanke, razgovarao sa stanarima i Trojanovićem, ali eto, nije urodilo plodom. Stanovnici Industrijske su mu govorili da su ostavljeni na milost i nemilost distributeru, a opet čujemo iz neslužbenih izvora u Gradu da je Grmoja nudio garancije, koje nije trebao, a od Trojanovića saznajemo da nisu ni ispoštovane, što je izazvalo dodatni revolt u distributera.

U najgorem su položaju građani, jer ne mogu ni skuhati ni održavati higijenu, jer su skoro svi bojleri u spomenutoj zgradi, a tu je 75 stanova, na plin. Treba hitno tražiti rješenje, jer se ova situacija neprimjereno odužila.

Veliki paradoks je u tome što gradska vlast nudi 999 rješenja za rješavanje državnih problema, dok u isto vrijeme u svom Gradu gdje su na vlasti ne mogu riješiti problem 75 stanova, čiji stanari ne mogu doslovno skuhati ručak i istuširati se.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije