Ostanimo u kontaktu

POS STANOVI

Dodijeljeni ključevi preostalih stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje

Objavljeno prije

Danas su predstavnici Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja i APN-a u 12 sati ispred zgrade POS-a na adresi Ante Starčevića 28  dodijelili ključeve za najam preostalih stanova iz Programa društveno poticajne stanogradnje.

Dodjeli ključeva 17 preostalih stanova nazočili su gradonačelnik Dalibor Milan, zamjenik Damir Raič te zamjenica župana Žaklina Marević.

Poslušajte izjave gradonačelnika Dalibora Milana i direktora APN-a Stanka Čukelja te pogledajte fotogaleriju:

Podjeljeni su ključevi i zadnjih stanova iz programa POS-a, izjava gradonačelnika Dalibora Milana

Gepostet von Metkovic NEWS am Donnerstag, 28. März 2019

Podjeljeni su ključevi zadnjih stanova iz programa POS-a, tom prilijom direktor APN-a gosp. Slavko Čukelj je napomenuo…

Gepostet von Metkovic NEWS am Donnerstag, 28. März 2019

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Prvi slučaj koronavirusa zabilježen i u Opuzenu, ukupno 64 pozitivne osobe u našoj županiji

Objavljeno prije

Prema posljednjim podacima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji ukupna brojka zaraženih koronavirusom je 64, odnosno imamo dva potvrđena slučaja više u odnosu na posljednju objavu Stožera civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije. Riječ je o pacijentima srednje životne dobi s područja doline Neretve i Konavala. U kućnoj izolaciji su 42 pozitivne osobe.

Hospitalizirano je 14 pozitivnih pacijenata. Osam ih je u OB Dubrovnik, a šest u sekundarnom objektu bolnice tj. Studentskom domu. Prethodno su 4 osobe su stavljene na respirator i prebačene u Split, a njihovo stanje je nepromijenjeno. Jedna osoba je iz predostrožnosti poslana u kliniku za zarazne bolesti ”Dr. Fran Mihaljević” u  Zagreb, njegovo opće stanje je dobro.

Dvije osobe su izliječene. Do današnjeg dana ukupno je upućeno 522 uzorka na analizu. U nedjelju je poslano 20 uzorka i svi su obrađeni.

U posljednja 24 sata nisu utvrđena kršenja samoizolacije, a od početka pandemije to je ukupno 17 slučajeva kršenja mjere samoizolacije.

U karanteni imamo 2 osobe.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije