Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
NERA ETWA FEST

HUMANITARNA AKCIJA

Djelatnici PP Metković pomogli metkovski Caritas

Objavljeno prije

IMG_9333

Uoči božićnih i novogodišnjih blagdana djelatnici Policijske postaje Metković nastojali su u vrijeme darivanja, pomoći i razveseliti one kojima je to najpotrebnije. Tako su u Policijskoj postaji Metković organizirali humanitarnu akciju sakupljanja novčanih priloga te od prikupljenih novaca kupili osnovne prehrambene namirnice za najpotrebnije korisnike Caritasa Župe sv. Ilije u Metkoviću.

U petak, 20. prosinca, načelnik PP Metković Dragan Sršen i policijska službenica za prevenciju Ivana Bajo, predali su pakete raznih namirnica Caritasu, i to župnim vikarima fra Lukici Vojkoviću i fra Kristijanu Perkoviću, kako bi prikupljeni proizvodi najkraćim putem stigli upravo do onih kojima je u ovo predbožićno vrijeme pomoć najpotrebnija.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije