Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

MJESEC BORBE PROTIV OVISNOSTI

Djelatnici PP Metković i GD Crvenog križa Metković informirali građane i dijelili promotivne materijale

Objavljeno prije

PP Metković, Mjeseca borbe protiv ovisnosti

U sklopu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti koji se tradicionalno obilježava u razdoblju od 15. studenog do 15. prosinca u ponedjeljak, 3. studenog na Trgu kralja Tomislava u Metkoviću Policijska postaja Metković i Gradsko društvo Crvenog križa Metković zajednički je postavilo info pult na kojem su svim zainteresiranim građanima govorili o aktivnostima koje tijekom cijele godine poduzimaju kako bi se u što većoj mjeri spriječio svaki oblik zlouporabe raznih vrsta droga, ali i drugih ovisnosti s kojima se mladi danas susreću.

Osim toga, dijelili su i promotivne materijale koji se odnose na sve vrste ovisnosti, a građani su na dar dobili i reflektirajući prsluk.

PROMETNA NESREĆA NA DUVRATU

Ozlijeđeni biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se jučer, 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 49-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Metkovića u pravcu Kule Norinske, udario u spomenutog 49-godišnjaka koji se u istom pravcu kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk. Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon ukazane liječničke pomoći biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije