Ostanimo u kontaktu

DANI KRUHA

Dječji vrtić Leut proslavio Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje

Objavljeno prije

Foto: Nada Pažin

Foto: Nada Pažin

U Dječjem vrtiću Leut jučer su proslavljeni Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

Vrtićani, njihove odgajateljice i roditelji pripremili su krušne proizvode i kolače, a ravnateljica Nada Pažin rekla je da se vidjela kreativnost i ljubav u njihovoj izradi.

– Danas smo u DV Leut slavili Dane kruha i plodova naše bogate Doline. Mame i bake, uz svoju dječicu, bile su jako vrijedne i u svakom detalju blagdanskog stola, ulaza, kuhinje i stolova ogledali su se kreativnost, uloženi trud i ljubav. Naš dragi fra. Duje podijelio nam je Božji blagoslov. Hvala odgojiteljicama Marijani i Bernardi koje su s Leutićima izvježbali lijepi program za ovu svečanost! – kazala je Pažin.

Dio ugođaja sa proslave u vrtiću možete vidjeti u fotogaleriji.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije