Ostanimo u kontaktu
DIŠPET

BRZA REAKCIJA ČISTOĆE

Direktor komunalnog poduzeća Tomislav Jakić odgovorio zabrinutom građaninu

Objavljeno prije

Kontejner za komunalni otpad u Ulici Skale VII

Nakon što smo od zabrinutog građanina primili poruku pretrpanog kontejnera u samom centru grada, koji prema riječima naših čitatelja, tako stoji od petka, djelatnici gradskog komunalnog poduzeća brzo su reagirali i sanirali navedeno odlagalište, a odmah smo dobili i odgovor direktora komunalnog poduzeća Čistoća Metković, gosp. Tomislava Jakića kojeg Vam zbog objektivnosti prenosimo u cijelosti:

– Poštovani Jutros ste prenijeli vijest o neredu u ulici O.A. Gabrica. Budući da su moji djelatnici bili na terenu zbog pregleda situacije koja je nastala zbog nemogućnosti prolaska našeg kamiona za skupljanje kroz istu ulici te su i vidjeli osobu koja je slikala navedeni kontejner, vjerujemo da će te ovu obavijest prenijeti istom brzinom kao i objavu zabrinutost građanina. Do navedene situacije je nastali zbog nesavjesnog parkiranja naših sugrađana ispred restorana u navedenoj ulici. Navedena lokacija je sanirana, a naši sugrađani mogu biti mirni u vezi situacije gospodarenja otpadom jer sigurno nema nikakvog govora o bilo kakvoj higijenskoj prijetnji gradu. Molim vas da prenesete i sve slike u prilogu ove obavijesti. Isto tako objavljivanje ovakve obavijesti bez pitanja za očitovanjem našeg društva u vezi posla kojeg mi obavljamo, aludirajući kako se posao ne obavlja uredno, je apsolutni neprofesionalizma. Vjerujemo da ćete u budućnosti shvatiti kako ste radi valjanog prijenosa informacija našim sugrađanima potrebno prikupiti sve informacije. Srdačan pozdrav Direktor Tomislav Jakić.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Mi se nadamo da ubuduće naša vijest neće biti okidač za obavljanje poslova gradskih službenika već da će posao za koji su plaćeni iz džepa poreznih obveznika obavljati savjesno, jer je teško povjerovati da se navedeni kontejner nije mogao sanirati tri dana.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije