Ostanimo u kontaktu

BOŽIĆNO-NOVOGODIŠNJA NAGRADNA IGRA DALMATA JURA SHOPA

Dijana Taslak dobitnica poklon bona Dalmate u iznosu od 10 000 kuna, donosimo listu sva 73 dobitnika

Objavljeno prije

Dalmata Jura Shop, izvlačenje nagrada 15

Ispred trgovačkog centra Dalmata Jura Shop u Gabela Polju danas je održano izvačenje nagrada bogate Božićno-novogodišnje nagradne igre te je glavnu nagradu od 10 000 kuna osvojila Dijana Taslak.

Zabavni program vodio je Goran Komazin Meka kojem su u transparentnom izvačenju nagrada pomagala djeca i drugi gledatelji. Drugu nagradu, televizor, dobila je Karla Šapina, a ostalu 71 nagradu dobili su kupci Dalmate Jura Shopa iz cijele doline Neretve.

Ovdje možete pogledati cijelu listu dobitnika, a nagrade se mogu preuzeti u Dalmata Jura Shopu od ponedjeljka, 15. siječnja, do nedjelje, 21. siječnja.

Uz izvlačenje nagrada, kao zahvala vjernim kupcima, održana je i roštiljada uz piće i glazbeni program, a kako je sve to izgledalo možete pogledati u fotogaleriji.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije