Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MJESTO GDJE DJECA UČE, ISTRAŽUJU, ZABAVLJAJU SE I RAZVIJAJU

Dani otvorenih vrata u Grow’n Glow-u

Objavljeno prije

Foto: Milka Ramić

U ponedjeljak, 1. kolovoza 2022., Grow’n Glow je otvorio svoja vrata za klijente.

Mjesto je to gdje djeca uče, istražuju, zabavljaju se i razvijaju uz stručnu podršku učiteljice Đurđice, magistre primarnog obrazovanja.

U Grow’n Glow-u nude se usluge instrukcija, pomoći u učenju i pisanju domaće zadaće nakon škole te organizacija tematskih rođendanskih proslava i edukativnih radionica za djecu u dobi od dvije do četrnaest godina.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Grow’n Glow možete posjetiti danas i sutra od 17:00 do 20:00 te u četvrtak od 9:00 do 12:00 sati.

U tijeku su predbilježbe i upisi u različite programe.

Za više informacija zapratite:
Facebook: @growglowklub
Instagram: grow_glow_klub
Web: https://growglowklub.wixsite.com/grownglowklub

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Na području županije održana serija interaktivnih radionica ‘Tradicija i digitalizacija – dobitna kombinacija’

Objavljeno prije

U okviru poziva za provedbu aktivnosti Nacionalne ruralne mreže, Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizirao je interaktivne radionice „Tradicija i digitalizacija – dobitna kombinacija“ u Župi dubrovačkoj, u Stonu, te u dolini Neretve.

Trendovi u poljoprivredi kao i svijest ljudi se mijenja te isto traži prilagodbu svih dionika na tržištu. Poljoprivrednici su u potrazi za načinima uključivanja modernih tehnologija u tradicionalne načine uzgoja. S ciljem upoznavanja zainteresiranih poljoprivrednika s dostupnim mogućnostima digitalizacije te financiranja, na radionicama su sudjelovali doc. dr. sc. Silvio Šimon, dipl. ing., rukovoditelj odjela za savjetovanje u hortikulturi pri Upravi za stručnu podršku razvoju poljoprivrede u Ministarstvu poljoprivrede, tvrtka Agrivi d.o.o, Sunčana Glavak, zastupnica u Europskom parlamentu, Udruga Agroturizam Konavle te Razvojna agencija Dunea.

Aktivnosti su sufinancirane sredstvima Europske unije, Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj – Europa ulaže u ruralna područja, a putem Mjere Tehnička pomoć – Podmjera 20.2. „Podrška za osnivanje i upravljanje Nacionalnom ruralnom mrežom“.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije