Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

SREDIŠNJA PROSLAVA BILA JE NA DJEČJOJ MISI

Dani kruha u Župi sv. Ilije, djeca kratkom recitacijom zahvalila dragom Bogu za sve darove

Objavljeno prije

Iako se svugdje diljem Lijepe naše obilježavaju Dani kruha posebno po školama i crkvama ipak možemo reći da se u našem Metkoviću obilježava u gotovo svim odgojno-obrazovnim ustanovama od vrtića do osnovne i srednje škole. Uz prigodni program koji su pripremila djeca blagoslov plodova zemlje obavio je župnik fra Denis Šimunović.

U osnovnoj i gimnaziji bila je prodaja proizvoda s humanitarnim nakanama za jednu bolesnu učenicu za školovanje djece u Africi i za popravak orgulja u župnoj crkvi sv. Ilije.

Središnja proslava bila je u crkvi sv. Ilije 30. listopada na dječjoj misi u 9:30 sati koju je predvodio naš Župnik.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Na kraju sv. mise djeca su kratkom recitacijom zahvalila dragom Bogu za sve darove koje je On stvorio i s kojima nas je obdario.

Vijest i foto donosi Župa sv. Ilije Metković.

Sveznalica 7400xXpx

'USKRŠNJI ZEKO DOLAZI U NAŠ GRAD!'

Turistička zajednica Metković poziva na ples i druženje u gradskome parku

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Turistička zajednica Metković poziva na ples i druženje s ‘Uskršnjim zekom’, koje će se održati u subotu, 1. travnja 2023. od 10 sati u Gradskome parku Metković.

– Predstaviti ćemo Vesele pisanice koje su oslikala djeca iz Središnjeg dječjeg vrtića, D.V. Radost, D.V. Leut, D.V. Mali Isus, O.Š. Stjepana Radića, O.Š. don Mihovila Pavlinovića, Gimnazije Metković i S.Š. Metković.

Pridružit će nam se Uskršnji zeko koji će se s djecom družiti, plesati i tražiti čokoladne pisanice po parku. Dođite i vi!, – poručuju iz TZ Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije