Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

AGLOMERACIJA METKOVIĆ

Počinju radovi u ulici Trg bana Jelačića i spoju ulica Mobine i Petra Zoranića

Objavljeno prije

Obavještavamo građane da danas, 22. kolovoza, počinju radovi u ulici Trg bana Jelačića koji su sastavni dio projekta Aglomeracija Metković.

Promet navedenom dionicom će biti moguć samo za stanare i vozila gradilišta. Obilazak za ostala vozila će se odvijati sukladno oznakama na grafičkom prikazu.

Sveznalica 7400xXpx

Radovi u ulici Trg bana Jelačića

Također Vas obavještavamo da se danas nastavljaju radovi na spoju ulice Mobine i ulice Petra Zoranića na polaganju vodovodnih instalacija koji su sastavni dio projekta Aglomeracija Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Promet navedenom dionicom će biti moguć samo za stanare i vozila gradilišta. Molimo građane da koriste alternativne pravce obilaska.

Donosimo grafički prikaz obuhvata radova.

Radovi na poju ulica Mobine i Petra Zoranića

Izvođač radova, firma COMSA,  zahvaljuje na do sada iskazanoj podršci, te moli za strpljenje tijekom odvijanja svih aktivnosti na projektu Aglomeracije Metković.

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Održane radionice ‘Poduzetnik na YouTube-u: Kako privući pažnju?’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije održao je seriju besplatnih predavanja na temu Poduzetnik na YouTube-u: Kako privući pažnju?

Predavanja su održana u Pločama, Veloj Luci te u Dubrovniku. Predavanje organizirano u Veloj Luci održano je u suradnji sa Poduzetničkim inkubatorom Vela Luka.

Sveznalica 7400xXpx

Na predavanjima je Leo Gamboc, snimatelj, editor i manager Youtube kanala Log House polaznicima približio polaznicima:

∞ Koje su mogućnosti YouTube-a?

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

∞ Kako zaraditi objavama videa?

∞ Kako funkcionira algoritam i kako mu se prilagoditi?

∞ a sve to, uz konkretne primjere i studiju slučaja uspješnog youtube kanala

Predavanja su organizirana s ciljem poticanja pozitivne poduzetničke klime na području županije, a Centar za poduzetništvo stoji na raspolaganju poduzetnicima vezano za praćenje u procesu razvoja koncepta njihovog poslovanja.

Pozivamo Vas da se prijavite za primanje obavijesti o planiranim radionicama i otvorenim natječajima prijavom na poveznici. Također, na raspolaganju smo za informiranje i savjetovanje putem telefona 020/418-401, maila czp@czp.hr ili osobno na adresi Vukovarska 16, 4.kat.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije