Ostanimo u kontaktu

GLAVNA NAGRADA ČAK 25 TISUĆA KUNA

Dalmata Jura Shop nagrađuje povodom božićnih i novogodišnjih blagdana te svog 25. rođendana

Objavljeno prije

Dalmata Jura Shop i ove godine svojim kupcima uljepšava božićne i novogodišnje blagdane te organizira bogatu nagradnu igru

Ove godine njihovo slavlje je dvostruko: osim božićnih i novogodišnjih blagdana koji su tradicionalno vrijeme darivanja, Dalmata Jura Shop slavi svoj 25. rođendan i tim povodom glavna nagrada iznosi Poklon bon od velikih 25 tisuća kuna. Osim glavne nagrade tu je još čak 60 nagrada među kojima su i televizija te sušilica.

Svi kupci kupnjom proizvoda u vrijednosti od 100 i više kuna dobivaju nagradne kupone koje je potom potrebno ubaciti u kutiju iz koje će se 11. siječnja 2020. izvlačiti dobitnici. Sretno!

Dalmata Jura Shop već počinje s proslavom rođendana te vas na odjelu tekstila već sad očekuju popusti do čak 70%.

NAPAD POD OKRILJEM NOĆI

Nepoznati muškarac razbijao stakla na klinici Nikice Gabrića

Objavljeno prije

Nadzorna kamera snimila je muškarca koji je željeznom pepeljarom na stalku pod okriljem noći porazbijao stakla na ulazu u Kliniku Svjetlost.

Noćas u 1.55 vandalizirana je Klinika Svjetlost u vlasništvu oftalmologa Nikice Gabrića, a Večernji list u posjedu je snimke tog trenutka.

Nadzorna kamera snimila je muškarca koji je željeznom pepeljarom na stalku pod okriljem noći porazbijao stakla na ulazu u Kliniku.

Razbijanje je trajalo oko 25 sekundi, a nakon što je razbio stakla, muškarac s fantomkom na glavi bacio je pepeljaru na vrata i dao se u bijeg.

– Čuvar se prepao, pobjegao na četvrti kat dok je on lupao željeznom pepeljarom. Koliko koštaju staklena vrata ne mogu procijeniti, ali ružno izgleda. Katastrofalno, ulaz je sav porazbijan – rekao nam je ranije Nikica Gabrić.

Policija je uzela snimku nadzorne kamere te provodi istragu kako bi utvrdila identitet vandala.

Inače, Nikica Gabrić našao se u središtu pozornosti nakon što je za iznudu prijavio glavnog urednika tjednika 7dnevno i portala dnevno.hr Marka Cigoja, njegova zamjenika Vuka Radića i direktoricu Mariju Dekanić, a koji su ga navodno ucjenjivali fotografijama masonske lože i njihove ceremonije koje su kasnije i objavljene. Gabrić je tada rekao kako ne krije da je mason, odnosno veliki meštar Velikog Orijenta Hrvatske, a potom je i bivši glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić priznao da je član masonske lože, zbog čega je podnio ostavku na tu funkciju.

Pročitajte više i pogledajte snimku na: https://www.vecernji.hr/vijesti/porazbijao-stakla-na-ulazu-pogledajte-snimku-napada-na-kliniku-nikice-gabrica-1381352?fbclid=IwAR2rS0hZqaFS6tDtsjNFiCb1t70F8UeXO-gkHbAyZRZ7O0z_Xb6v5Wv1sOI – www.vecernji.hr

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama3 300×250

Najčitanije