Ostanimo u kontaktu

AKTUALNA TEMA 'GRADSKI PROJEKTI'

Dalibor Milan: Ne želim gubiti vrijeme na Mostova već notorna ‘prilagođavanja’ brojki

Objavljeno prije

Dalibor Milan

Gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan odgovorio na obraćanje čelnika Most-a koji su na današnjoj konferenciji za medije govorili o gradskim projektima. Izjavu prenosimo u cijelosti:

Uvaženim koleg(ic)ama iz Mosta trebalo je punih tjedan dana da smisle reakciju na moj intervju o korištenju EU sredstava u Slobodnoj Dalmaciji – što samo potvrđuje koliko su bili “učinkoviti” i “ažurni” dok su imali priliku voditi naš grad.

Ne bih gubio vrijeme na njihova već notorna “prilagođavanja” brojki, jeftine PR podvalice i samohvale bez pokrića – što su u gubitničkoj nervozi i uobičajenom jalu demonstrirali i na jutrošnjoj presici.

Ugovor od 2.9 milijuna kuna EU sredstava koji sam danas potpisao za sportsku dvoranu dovoljan je odgovor na nove magle Mostovih samoproglašenih uspješnika.

Zbog ovakvoga naivnog muljanja i podcjenjivanja svojih sugrađana Most i jest izgubio izbore. Žao mi je što nastavljaju tim putem, jer bih volio da u Metkoviću imamo kvalitetnu i konstruktivnu oporbu u korist našeg grada, a ne ovakve bukače bez sadržaja i sitne politikante.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama3 300×250

Najčitanije