Ostanimo u kontaktu

PROMO VIDEO

Dalibor Milan: Nastavimo zajedno – iskreno i odgovorno

Objavljeno prije

Prije četiri godine preuzeo sam časnu dužnost gradonačelnika Metkovića.

Svaki problem naših sugrađana naša je zajednička briga, koju nikad nismo ignorirali, već smo tražili rješenja i pružali pomoć.

Veseli me što danas Metković izgleda ljepše i modernije. Pokazali smo da znamo upravljati gradom i europskim sredstvima i da smo korak po korak napredovali i mijenjali Metković, nabolje.

Pred Metkovićem je lijepa budućnost, a vjerujem da ćete nam opet 16. svibnja dati svoje povjerenje da nastavimo započete projekte i da se uhvatimo u koštac u novim izazovima.

Mi ostajemo ovdje s vama, iskreno i odgovorno, za Metković kakav svi želimo, – na putu za novi mandat poručio je gradonačelnika Metkovića Dalibor Milan.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

20 novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježeno je u posljednja 24 sata, dvanaest osoba iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 20 novih slučajeva zaraze koronavirusom (šest uzvrđeno brzim antigenskim testom).

Radi se o osam osoba muškog spola i dvanaest osoba ženskog spola: dvanaest iz Metkovića, četiri iz Ploča, dvije iz Pojezerja, jedna osoba iz Opuzena i jedna osoba koja nema prebivalište na području naše županije.

Izliječene su tri osobe: jedna iz Konavala, jedna iz Opuzena i jedna osoba iz Ploča.

U posljednja 24 sata obrađena su 404 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 81 578 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirana je jedna osoba pozitivna na koronavirus.

U samoizolaciji je 210 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježena su dva kršenja mjere samoizolacije, na granici. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 827 kršenja mjere samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije