Ostanimo u kontaktu

IMATE 18 GODINA I ŽELITE POSTATI DAROVATELJ KRVI

Crveni križ Metković organizira akciju darivanja krvi

Objavljeno prije

Imate 18 godina i želite postati darovatelj krvi, Crveni križ Metković organizira akciju darivanja krvi koja će se održati u prostorijama GKS-a Metković, u četvrtak 5. ožujka od 09 do 12,30 sati.

Tim povodom na svojim fb stranicama su napisali:

Poštovana mladosti ako imate 18 godina i želite postati darovatelj krvi za Vas Crveni križ organizira akciju darivanja krvi 05.03.2020 g (četvrtak) u GKS Metković od 09 do 12,30 sati i svi ostali ste dobrodošli.
Radujemo se vašem dolasku.HVALA!

ZAJEDNO SMO JAČI OD KORONE

Društvo Neretvana u Splitu uključilo se u akciju prikupljanja pomoći KBC-u Split

Objavljeno prije

Društvo Neretvana i prijatelja Neretve u Splitu pridružilo se apelu splitskih udruga i uključilo u  akciju prikupljanja pomoći KBC-u Split  pod nazivom „Zajedno smo jači od korone“.

Iako se cijela ova kriza odražava i na veliki dio naših članova ipak su se mnogi odazvali akciji i uplatili određene iznose u skladu s mogućnostima i na taj način dali svoj doprinos cijeloj ovoj akciji. Tako su članovi prikupili iznos od 12 tisuća kuna kojega je Društvo uplatilo na račun bolnice.

Potrebno je istaknuti da se jedan dio članova odazvao akciji i prije nego smo se mi kao Društvo odlučili na prikupljanje sredstava kao i to da ćemo nastaviti s akcijom apelirajući da se sredstva uplate izravno na račun KBC-a Split.

Zajedno smo jači od korona virusa jer dobro je činiti dobro!

Društvo Neretvana i prijatelja Neretve u Splitu

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije