Ostanimo u kontaktu

SVJETSKI MODNI BRANDOVI U METKOVIĆU

Concept store ‘Kate be love’ u subotu otvara svoja vrata

Objavljeno prije

U subotu, 16. ožujka, u Metkoviću se otvara concept store “Kate be love“ koji će svojom ponudom svjetski poznatih brendova obogatiti ponudu grada Metkovića.

Otvorenjem istoga stanovnici Doline Neretve, južna Hercegovina i ostatak Dubrovačko-neretvanske županije dobit će brendove poput FURLE, GUESS, VERSACE JEANS, ARMANI EXCHANGE, SILVIAN HEACH na kućnom pragu.

Svečano će otvorenje obilježiti poznate osobe iz javnog života Dubrovačko–neretvanske županije, Splita, Mostara, kao i brojni drugi gosti.

Kate be love store je namijenjen djevojkama i ženama čiji se stil odlikuje sofisticiranošću, elegancijom i profinjenošću. Svoj rad će usmjeravati prema ženama koje prate modne smjernice, ali ih ne kopiraju.

Kate be love store nudi savršen balans između klasike i modernog te profinjenog i nosivog. Odjeća napravljena od najkvalitetnijih materijala izbor je za ženu koja zna što želi, prati modu, ali i svoje modne instinkte i ima izgrađen stil.

Trgovina će se nalaziti na adresi Splitska 2 u Metkoviću, u prostoru veličine 60m2  te će kontinuirano nadopunjavati svoju ponudu novim brendovima, prateći najnovije svjetske modne trendove.

Nastavi čitati

ŠKOLSTVO

Obavijest za roditelje i učenike povodom najavljenog štrajka za petak

Objavljeno prije

Prema najavi sindikalnih povjerenika, u petak, 15. studenoga 2019., najavljen je štrajk u kojem će sudjelovati članovi Sindikata i zaposlenici koji se štrajku pridruže. Za vrijeme štrajka učitelji neće održavati nastavu.

Osnovne škole u Metkoviću će sukladno mogućnostima organizirati nastavu i druge primjerene oblike odgojno-obrazovnog rada i brige za učenike.

Iz metkovskih škola mole roditelje da redovno prate obavijesti na mrežnim stranicama škola, gdje će se redovito i pravovremeno objavljivati sve obavijesti i eventualne izmjene.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije