Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

MJESTO KOJE JEDNOSTAVNO TREBATE POSJETITI

Club Divine nastavlja sa specijalnim vikend zabavama

Objavljeno prije

CLUB DIVINE – U subotu 07.08. od 13 sati počinje cjelodnevna RnB i Hip Hop zabava. Rani početak događaja daje priliku publici da dožive klub u potpunosti kroz plesanje, kupanje i koktele tokom dana, a navečer da uživaju u plesu na travi.

Dvojac DJ-eva koji se u posljednih nekoliko godina istaknuo kao originalna metoda za dobar provod i dug ples, DJ Soul i DJ Merakoon (BrownSugar RnB) pobrinut će se da se subota upamti kao poseban ljetni dan u Hercegovini.

Uz njih će nastupati i reperski trojac Stoposto, Black Beriz i Geko koji su prošle godine u klubu priredili pravi show, te za ovaj put najavljuju posebnu zabavu uz dobro poznate hitove i sportsko takmičenje.

Kao specijalni gost najavljena je gošća iz Beograda, atraktivna DJ Lea (Lea Davogić), koja se okušala i u pjevačkim vodama te je prošli mjesec objavila svoju prvu pjesmu. DJ Lea dolazi prvi put u Hercegovinu i dolazi kao DJ sa ozbiljnim iskustvom, saradnjama i karizmom. Rezident je u nekoliko klubova u Beogradu: klub Freestyler, klub Hype, klub Dot, splav Hot Mess i Leto. Do sada je stekla veliku popularnost i često nastupa širom Evrope u klubovima i na festivalima. Također se bavi manekenstvom i jedna je od osnivača koncepta zabave “Cherry on Top”.
Također, sve posjetitelje u subotu očekuje dosta iznenađenja i posebna promocija pića sponzora.

Club Divine nastavlja sa specijalnim vikend zabavama

U nedjelju, također sa početkom od 13 sati nastupa fenomenalni dvojac DJ Nixon i Cico Sax (saksofon) koji će se potruditi da svojim zvukovima uljepšaju Vaš nedjeljni odmor od vrućeg i napornog tjedna.

Rezervacije loungeva na Mob/Viber/Whatsapp +387 63 605 502.

A ako još uvijek postoje oni koji ne znaju gdje se nalazi ova mala oaza mira na Trebižatu pratite point na mapi ispod.

123movies

DUNEA

Predstavljena radna verzija dokumenta Prijedlog politika za sektor kreativnih i kulturnih industrija

Objavljeno prije

Regionalna agencija DUNEA, u sklopu EU projekta „Promocija kreativnog turizma kroz uspostavu iskustvenih i održivih ruta – CREATURES“, 21. rujna organizirala je online predstavljanje nacrta preporuka za unapređenje politika za poticanje suradnje kreativnih i kulturnih industrija u kreiranju održivih turističkih proizvoda inspiriranih kulturnom baštinom.

Nacrt dokumenta izrađen je u suradnji sa Sveučilištem u Ateni te Institutom za razvoj i međunarodne odnose (IRMO) s namjerom utvrđivanja zajedničkih politika za cijeli prostor ADRION regije, koju, osim Hrvatske, čine i Italija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Albanija i Grčka.

Autorica dokumenta koji na razini Europske unije prvi put povezuje kreativne i kulturne industrije sa zaštitom prirodne i kulturne baštine i održivim turizmom je dr. sc. Ana Žuvela, stručnjakinja za kulturnu politiku, nove modele i procese upravljanja koji obuhvaćaju i područje kulturnih i kreativnih industrija. Uz preporuke politika, Regionalna agencija DUNEA je u suradnji s timom iz IRMO-a, izradila i pravne preporuke te niz inovativnih pokazatelja kojima se može pratiti razvoj sektora.

Prijedlozi politika su predstavljeni projektnim partnerima iz Autonomne regije Friuli Venezia Giulia (IT), Instituta za urbano planiranje Republike Slovenije (SI), Znanstvenog parka Patras (GR), Ekonomskog fakulteta u Ateni (GR), Regionalnog direktorata za kulturu Vlöre (AL), Ekonomskog fakulteta u Sarajevu (BA) kako bi i sami, svojim komentarima i prijedlozima, imali mogućnost sudjelovati u izradi dokumenta. Prezentaciju i predstavljanje procesa izrade Preporuka politika koji vodi Regionalna agencija DUNEA, održala je koordinatorica projekta Olja Ljubišić. Naglasila je važnost participativnog pristupa u izradi strateških dokumenata, te najavila predstavljanje prijedloga politika u studenome 2021. u Dubrovniku.

Prijedlozi politika će se primijeniti na lokalnoj razini izradom akcijskog plana koji će između ostalog, uključit osmišljavanje dvije nove kreativne rute.

Proračun Regionalne agencije DUNEA za provedbu je 1,6 milijuna kuna dok je ukupan proračun projekta 13,9 milijuna kuna. Projekt je ugovoren kroz Jadransko-jonski program transnacionalne suradnje INTERREG ADRION i sufinanciran je 85 posto sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj. CREATURES se provodi od ožujka 2020. do kolovoza 2022. godine.

Novosti projekta mogu se pratiti na Facebook stranici projekta.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije