Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

HUMANOST

Društvo Neretvana u Splitu doniralo 2.500 kuna Zakladi ‘Neretvansko srce’

Objavljeno prije

Društvo Neretvana iz Splita posjetilo UOSI Prijatelj

Članovi Društva Neretvana i prijatelja Neretve u Splitu, predvođeni tajnikom Marijom Popovićem u obilasku našeg Grada posjetili su prostorije UOSI Prijatelj. U Udruzi su ih primili predsjednik Ante Puljević i upraviteljica Zaklade Neretvansko srce Danijela Raič, te ih upoznali sa radom njihovih članova, izradom suvenira i budućim planovima kako Udruge tako i Zaklade Neretvansko srce i socijalne zaklade Prijateljica.

Na kraju ugodnog druženja gospodin Popović je Zakladi Neretvansko srce uručio donaciju od 2.500 kuna, iznos koji je prikupljen među njihovim članstvom na humanitarnoj večeri početkom veljače ove godine.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Ovo je još samo jedan dokaz da su Neretvani, ma gdje god bili, ujedinjeni kada je u pitanju pomoć njihovim socijalno ugroženim sumještanima.

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Sveznalica 7400xXpx

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije