Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Čestitka župana Nikole Dobroslavića povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Objavljeno prije

Župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

Poštovani sugrađani, Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja jedna je od najvažnijih obljetnica u povijesti samostalne i slobodne Republike Hrvatske. Na ovaj dan s posebnim pijetetom i emocijama prisjećamo se svih koji su dali svoje živote za našu budućnost i jedinu nam domovinu.

Naši hrabri branitelji postavili su temelje naše države, a vojno-redarstvena operacija Oluja označila je pobjedu nad velikosrpskim agresorom, oslobođenje okupiranih područja i potvrdu suverenosti Republike Hrvatske.

Uz zahvalu svim braniteljima i želju da nastavimo razvijati našu Hrvatsku kao modernu i prosperitetnu, čestitam vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Vaš župan
Nikola Dobroslavić

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Prijavite se na besplatnu radionicu ‘Kako postati poduzetnik’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s  Hrvatskim zavodom za zapošljavanje (HZZ) poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu “Kako postati poduzetnik” koja će se održati u 09.02.2023., s početkom u 10.00 sati u Poduzetničkom inkubatoru Ploče.

Radionica se održava za sve zainteresirane buduće poduzetnike koji planiraju pokrenuti poslovanje i ostvariti Potporu za samozapošljavanje HZZ-a. Budući da većina početnika ne raspolaže osnovnim informacijama o poduzetništvu, cilj radionice je i toj skupini omogućiti besplatne informacije i savjete iz sfere poduzetništva.

Polaznici će na radionici imati priliku dobiti informacije vezane za osnivanje pravnog subjekta, informacije o poreznim i računovodstvenim obvezama poduzetnika, dostupnim edukacijama, aktualnim natječajima za bespovratna sredstva i poduzetničkim kreditima s povoljnim i subvencioniranim kamatnim stopama.

Predstavnik HZZ-a će prezentirati mjere za samozapošljavanje i zapošljavanje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Mjesto održavanja: Poduzetnički inkubator Ploče, Crna Rika 7a, Ploče

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata.

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije