Ostanimo u kontaktu

ŽUPAN NIKOLA DOBROSLAVIĆ

Čestitka povodom Svjetskog dana učitelja

Objavljeno prije

Župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku povodom Svjetskog dana učitelja:

“Poštovane učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici,
Čestitam vam Svjetski dan učitelja!
Vaša uloga u društvu kao stupova znanja, kulture i odgoja oduvijek je bila nezamjenjiva, a tako je i danas. Ljubav, strpljenje i predanost kojom pristupate vašem poslu mogu i trebaju biti vodilja svim članovima našeg društva u cjelini.
Odgovornost koja je na vama, oblikovanje mladih ljudi koji kasnije moraju oblikovati svijet oko nas je nemjerljiva stoga Vam i na ovaj način želim iskazati poštovanje.
U današnje vrijeme u kojem je odljev mladih umova postao jedan od najvećih problema hrvatskog društva vaša uloga je tim i veća.
U svoje osobno ime i u ime cijele Dubrovačko-neretvanske županije čestitam vam Svjetski dan učitelja
Župan
Nikola Dobroslavić”

DRUŠTVENI DOM MLINIŠTE

NAJAVA Javno izlaganje Prijedloga Uredbe o proglašavanju posebnih rezervata ‘Modro oko i jezero Desne’, ‘Ušće Neretve’ i ‘Kuti’

Objavljeno prije

Javno izlaganje Prijedloga Uredbe o proglašavanju posebnih rezervata „Modro oko i jezero Desne“, „Ušće Neretve“ i „Kuti“ održat će se 10. lipnja 2020. godine od 12 do 13 sati u Društvenom domu „Mlinište“, Mlinište 24, Mlinište.

Na lokaciji javnog uvida bit će izložen Prijedlog Uredbe o proglašavanju posebnih rezervata „Modro oko i jezero Desne“, „Ušće Neretve“ i „Kuti“, Stručna podloga i kartografski prikaz granice te knjiga primjedbi u koju zainteresirana javnost može upisati svoje prijedloge, mišljenja i primjedbe.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije